Συναγερμός στον ALPHA: Κρούσμα κορωνοϊού στην σειρά Σασμός

Μια μέρα πριν την τρίτη δόση την πάτησε Η ανακοίνωση στο Facebook

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Συναγερμός στον ALPHA: Κρούσμα κορωνοϊού στην σειρά Σασμός

Η μετάλλαξη όμικρον έχει αυξήσει ακραία τα κρούσματα του κορωνοϊού στην χώρα μας (δείτε εδώ τα χθεσινά 3/1 ποσοστά). Σε ένα από αυτά ανήκει πλέον και ο αγαπημένος ηθοποιός της σειράς Σασμός, Σπύρος Σαραφιανός.

Ο "Τάσος Καμαριωτάκης" του Σασμού, διαγνώστηκε θετικός στον κορωνοϊό και είναι απομονωμένος από τη σύζυγό του και τον νεογέννητο γιο τους.

Η ανακοίνωση του Σπύρου Σαραφιανού ή αλλιώς του Τάσου Καμαριώτη από την σειρά Σασμός

«...από το μεσημέρι θετικός, μία μέρα πριν την τρίτη δόση... πηρός το παρόν λίγος βήχας...απομονωμένος στο δωμάτιο ,μεγάλη αγωνία για την οικογένεια και το μωρό...καλή χρονιά είπαμε..?...καλή χρονιά λοιπόν...» έγραψε ο Σπύρος Σαραφιανός στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.

Κρούσμα κορωνοϊού στην σειρά Σασμός

Εκτός ALPHA ο Σασμός την Τετάρτη 5/1 και την Πέμπτη 6/1 - Τι συμβαίνει;

Λόγω του ότι την Πέμπτη είναι η γιορτή των Θεοφανίων το επεισόδιο 5/1 και 6/1 δεν θα βγουν στον αέρα.

Τι θα δούμε σήμερα 4/1 στον Σασμό

Η γιαγιά Ειρήνη ετοιμάζεται να κάνει συμφωνία με τον μεγαλύτερό της εχθρό. Τι συμφωνία θα συνάψει όμως, και με ποιο τίμημα;

Η Μαρίνα αδυνατεί να αντιμετωπίσει την κατάσταση, και ξεσπά με άσχημο τρόπο, φέρνοντας την οικογένειά της προ των ευθυνών τους. Ο Άγγελος ετοιμάζεται να γνωρίσει τους γονείς της Στέλλας, ενώ την ίδια ώρα, τα ψέματα της Καλλιόπης για την Ανθούλα θα αποκαλυφθούν, και η ίδια θα τεθεί ενώπιον τους.

Θα καταφέρει να καλύψει για ακόμα μια φορά τα ίχνη της, ή ο γιατρός θα έρθει ένα βήμα πιο κοντά στο να ανακαλύψει τη φρικτή αλήθεια για τον πατέρα του;