Σε ξένα χέρια 06/01: Το πτώμα του Φλοριάν μεταφέρεται από τη Βουλγαρία στη Ρουμανία

Τι θα δούμε στο σημερινό επισόδειο της σειράς;

Αναστασία Χήρα
Youweekly Editor
Σε ξένα χέρια 06/01: Το πτώμα του Φλοριάν μεταφέρεται από τη Βουλγαρία στη Ρουμανία

Ενδιαφέρουσες θα είναι οι εξελίξεις στο σημερινό 06/01 επεισόδιο στην σειρά που πρωταγωνιστεί η Βάσω Λασκαράκη, «Σε ξένα χέρια», αφού πρόκειται να δούμε το πτώμα του Φλοριάν να μεταφέρεται από την Βουλγαρία στην Ρουμανία.

Οι σημερινές 06/01 εξελίξεις της σειράς «Σε ξένα χέρια»

Επεισόδιο 60

Η Διώνη «τσακώνει» τη Σούλα στο σπίτι και την κάνει να νιώθει άβολα. Η Τόνια μαθαίνει από τον Χρύσανθο ότι το πτώμα του Φλοριάν μεταφέρεται από τη Βουλγαρία στη Ρουμανία συνοδεία του πατέρα του και πάει στο τμήμα να ξεκαθαρίσει την κατάσταση. Η Μάρω μπαίνει στα «άδυτα» του Πιπερόπουλου αλλά τελικά την κάνουν τσακωτή, την ίδια ώρα που ο Χρύσανθος ανησυχεί για τη ζωή της. Η Τόνια δέχεται επίσκεψη από τον Μάνο, ο οποίος συλλαμβάνεται εξαπίνης από τη Σούλα, που «πετάει» ότι το μωρό στη φωτογραφία δεν είναι ο Μπάμπης.

Σε ξένα χέρια.

Τι είδαμε στο επόμενο επεισόδιο

Επεισόδιο 61

Ο Πιπερόπουλος προσπαθεί να κάνει στη Μάρω τον ορό της αλήθειας, για να μάθει ποιος την έστειλε στο σπίτι του και η Σούλα ζητάει από την Τόνια να της ανοίξει την καρδιά της σε σχέση με τον Μάνο. Ο Χρύσανθος κάνει αγωνιώδεις προσπάθειες να σώσει τη μάνα του από το στόμα του λύκου, ενώ ο Μάνος ανακαλύπτει το ηχητικό αρχείο που καίει τη Διώνη. Πώς θα αντιδράσει η Διώνη στο φλερτ του Πιπερόπουλου; Θα καταφέρει ο Μάνος να έρθει πιο κοντά με την Τόνια; Και, τέλος, πώς θα αντιδράσει η Τόνια όταν δει μία ανακοίνωση στο Ιντερνετ που αφορά στο μωρό της;