Δευτέρα, 26 Σεπτεμβρίου 2022 | Επικοινωνία

Θρήνος στο Σασμό - Ο γάμος «βάφεται» με αίμα

Δραματική εξέλιξη στη σειρά

Θρήνος στο Σασμό - Ο γάμος «βάφεται» με αίμα
TV24 08.01.2022 08:37
Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Στον Σασμό, η Θοδώρα, όπως θα δούμε στα επόμενα επεισόδια, αν και είναι ακόμα τρελά ερωτευμένη με τον Πέτρο, συνεχίζει να θέλει να τον εκδικηθεί και από ζήλια επισπεύδει τον γάμο της με τον Γιώργη. Αυτό τον γάμο όμως η Θοδώρα δεν θα προλάβει να τον χαρεί. Η είδηση ότι ο Πέτρος είναι νεκρός θα διαλύσει τα πάντα!

TV24

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή καθώς θα σας αποκαλύψουμε πρώτοι το πώς ο γάμος της Θοδώρας θα βαφτεί από το αίμα του Πέτρου! Ηδη ο αστυνόμος έχει ανακαλύψει το ψεύτικο άλλοθι που έδωσε η Αργυρώ στον Πέτρο. Παράλληλα, ο Αστέρης λίγο μετά την πρόταση γάμου που κάνει επίσημα, μαθαίνει τα νέα και τα τινάζει όλα στον αέρα. Ζητάει εξηγήσεις από την Αργυρώ και ξεσπάει βίαια.

Στο μεταξύ, οι ετοιμασίες του γάμου της Θοδώρας και του Γιώργη συνεχίζονται σε γιορτινό κλίμα, ενώ ο Αστέρης ψάχνει να βρει τον Πέτρο για να του δώσει τις δικές του εξηγήσεις για τον φόνο του Στεφανή και τα ψέματα που είπαν στην αστυνομία, ενώ σε λίγο καιρό θα δούμε και έναν αγαπημένο ηθοποιό να εισβάλλει στη σειρά.

Ο Πέτρος βρίσκεται με τη Σεμίνα κάπου απομακρυσμένα και τα έχουν ξαναβρεί. Εκεί τους πετυχαίνει ο Αστέρης, ο οποίος αρχίζει να του φωνάζει: «Εσύ τον σκότωσες! Γιατί δεν λες την αλήθεια;» και να τον απειλεί. Οσο γίνονται αυτά, η Θοδώρα ντύνεται νύφη για τον γάμο της με τον Γιώργη. Την ίδια στιγμή ο Πέτρος για να εκφοβίσει τον Αστέρη, απομακρύνει τη Σεμίνα: «Πήγαινε στο αυτοκίνητο και μη βγεις. Περίμενέ με», της λέει.

Η Σεμίνα πηγαίνει στο αυτοκίνητο και από εκεί βλέπει τα πάντα. Ο Πέτρος προσπαθεί να του μιλήσει: «Είσαι τρελός, ρε; Τι είναι αυτά που λες; Δεν έχω σκοτώσει κανέναν», του τονίζει και στη συνέχεια βγάζει το όπλο του και πυροβολεί στον αέρα για να κάνει τον Αστέρη να φοβηθεί και να φύγει: «Φύγε, φύγε σου λέω», του φωνάζει. Ο Αστέρης όμως πανικοβάλλεται όταν ακούει τους πυροβολισμούς, βγάζει το δικό του όπλο, ρίχνει και η σφαίρα αφού χτυπάει πρώτα στο καπό του αυτοκινήτου, στη συνέχεια καρφώνεται στην καρδιά του Πέτρου.

Ο γάμος που βάφεται με αίμα στον Σασμό

Η Θοδώρα και ο Γιώργης παντρεύονται και την ημέρα του γάμου, την ώρα που η Θοδώρα είναι με τα νυφικά στο γαμήλιο τραπέζι, φτάνει η είδηση του θανάτου του Πέτρου. Η Θοδώρα, μόλις το ακούει παγώνει, τα δάκρυα τρέχουν από τα μάτια της και η καρδιά της σταματάει να χτυπά.

Σηκώνεται και φεύγει από το τραπέζι, αφήνοντάς τους όλους με το στόμα ανοιχτό και κλείνεται στο δωμάτιό της, όπου σπαράζει για τον θάνατο του αγαπημένου της, αλλά και γιατί έχει τύψεις και φόβους ότι αυτή φταίει.

Ο Γιώργης έξαλλος σηκώνεται να φύγει: «Η κόρη σου με ξεφτίλισε», λέει στον Παντελή, «Θα μείνω μαζί της τρεις μήνες, ίσα-ίσα να μη λέει ο κόσμος και μετά θα τη χωρίσω. Ως εδώ ήταν», του ξεκαθαρίζει. Από εκείνη τη μαύρη ημέρα θα δούμε μια άλλη Θοδώρα, αλλά και μια άλλη τροπή που θα πάρει η ζωή όλων.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Έκτακτες εξελίξεις με τη σειρά Σασμός - Στις 20 Ιανουαρίου θα...

Η απόφαση πάρθηκε στον ALPHA: Το μεγάλο αντίο της σειράς Σασμός

Share