MasterChef 6 - highlights πρεμιέρας: Η εντυπωσιακή έναρξη, η απρόσμενη αλλαγή και το golden pin

Όσα είδαμε χθες 10/1

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
MasterChef 6 - highlights πρεμιέρας: Η εντυπωσιακή έναρξη, η απρόσμενη αλλαγή και το golden pin

Πρεμιέρα έκανε το MasterChef 6 το βράδυ της Δευτέρας 10/1. Οι τρεις πιο αγαπητοί κριτές της ελληνικής τηλεόρασης γύρισαν στο πλατό και αναζητούν τον επόμενο Έλληνα σεφ που θα πάρει το έπαθλο.

Τα 10/1 highlights της πρεμιέρας του MasterChef 6

Η απρόσμενη ανακοίνωση του Σωτήρη Κοντιζά

Ο Σωτήρης Κοντιζάς, υποδέχθηκε τους διαγωνιζόμενους στις οντισιόν και μάλιστα έκανε μία απρόσμενη ανακοίνωση για την αλλαγή στους κανόνες του παιχνιδιού.

Το παιχνίδι φέτος θα είναι πολύ διαφορετικό (δείτε εδώ ποιες μέρες της εβδομάδας θα προβάλλεται) και η αλήθεια είναι πως οι κριτές έχουν ετοιμάσει μεγάλες εκπλήξεις για το κοινό και τους διαγωνιζόμενους.

«Κρατάμε στα χέρια μας το golden pin, είναι το εισιτήριο που σας στέλνει κατευθείαν στο σπίτι του MasterChef. Έχουμε ο καθένας μας από ένα. Θα το δώσουμε σε αυτόν/ή που αξίζει και το θέλει περισσότερο», ανέφερε ο Σωτήρης Κοντιζάς.

Με λυγμούς στην οντισιόν του - Η απώλεια που τον τσάκισε

Ο διαγωνιζόμενος που εμφανίστηκε μπροστά στους κριτές δεν έκρυψε τη συγκινήσή του.

Ο Δημήτρης, όπως εξήγησε στους τρεις κριτές δεν είναι χθεσινός στη μαγειρική, καθώς στο παρελθόν είχε ανοίξει μαζί με τη μητέρα του ένα πολύ γνωστό εστιατόριο στην Καισαριανή, το οποίο μάλιστα είχε σημειώσει επιτυχία.

Όπως εξήγησε, στο συγκεκριμένο μαγαζί είχε φάει και ο Σωτήρης Κοντιζάς, ενώ εντύπωση προκάλεσε το γεγονός ότι θυμόταν ακριβώς τι είχε παραγγείλει και πόσο είχε πληρώσει. Το μαγαζί αυτό βέβαια δυστυχώς δεν υπάρχει πια και το όνειρό του είναι να το φτιάξει από την αρχή.

Προς το τέλος της οντισιόν του, ο διαγωνιζόμενος αναφέρθηκε στο θάνατο του πατέρα του και κάπου εκεί δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά του.

Δεν μπορούσε να μιλήσει από τα γέλια ο Κουτσόπουλος - Επικό σκηνικό στην οντισιόν

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, οι τρεις κριτές κατάφεραν να προσφέρουν άφθονο γέλιο στο τηλεοπτικό κοινό με τις απολαυστικές ατάκες τους.

Την αρχή έκανε ο Σωτήρης Κοντιζάς, ο οποίος ρώταγε έναν έναν τους διαγωνιζόμενους που πήγαιναν στις οντισιόν πού μένουν και αν πληρώνουν υψηλό ενοίκιο.

Μάλιστα οι ερωτήσεις του ήταν πολύ συγκεκριμένες και τις έκανε με μεγάλο ενδιαφέρον, κάτι που έφερε απίστευτα γέλια στους δύο συνεργάτες του.

Ο δε Λεωνίδας Κουτσόπουλος γέλαγε τόσο πολύ που από ένα σημείο και μετά δεν μπορούσε να μιλήσει από τα γέλια.

Ο ερωτικός μετανάστης από το Μιλάνο που ξετρέλανε την κριτική επιτροπή

Μία από τις οντισιόν που κατάφεραν να ξεχωρίσουν ήταν αυτή του Νίκου, ο οποίος δηλώνει ερωτικός μετανάστης αφού έφυγε από την Ελλάδα και πήγε στο Μιλάνο για τη γυναίκα της ζωής του.

Σήμερα, είναι παντρεμένος με την αγαπημένη του Ειρήνη και μαζί της έχει αποκτήσει δύο υπέροχα παιδάκια. Στην οντισιόν του μάλιστα, μαγείρεψε το αγαπημένο φαγητό της κόρης του, ένα ρυζότο που δημιούργησε πολλά ερωτηματικά στον Πάνο Ιωαννίδη, τον ειδικό του συγκεκριμένου πιάτου.

Η προσπάθειά του τελικά κατάφερε να ξετρελάνει τους κριτές οι οποίοι του έδωσαν με μεγάλη ευκολία τα τρία ναι για να περάσει στην επόμενη φάση του παιχνιδιού.

«Τι έκανα ρε; Δεν το πιστεύω» - Ασύλληπτο περιστατικό με την οντισιόν παίκτριας

Μία παίκτρια, η Βασιλική, κατάφερε να ξεχωρίσει με το πιάτο της και να συγκινήσει τους τρεις κριτές.

Η ιστορία της Βασιλικής ήταν πολύ ιδιαίτερη καθώς πριν από κάποια χρόνια έχασε τον σύζυγό της και έμεινε μόνη με δύο παιδιά. Παρόλα αυτά, κατάφερε να συνεχίσει τη ζωή της και να αποκτήσει μία δική της επιχείρηση.

Το πιάτο της κατάφερε να συγκλονίσει τους κριτές, ενώ ο Σωτήρης Κοντιζάς σχολίασε πως έψησε τόσο καλά το συκώτι που ούτε ο ίδιος δε θα το έκανε έτσι.

Γι' αυτό το λόγο αποφάσισε να της δώσει το golden pin του, που τη στέλνει απευθείας στο σπίτι του MasterChef. Αυτή ήταν και μία από τις αλλαγές που αποφασίστηκαν φέτος.

«Τι έκανα ρε; Δεν το πιστεύω», έλεγε η ίδια ενώ την ίδια στιγμή έκλαιγε και φώναζε.