Η Γη της Ελιάς: "Τελειώσαμε..." - Χωρίζουν οριστικά παρά τις προσπάθειες επανασύνδεσης οι...

Και όχι δεν είναι Στάθης και Ιουλία ούτε Στάθης και Αρετή

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Η Γη της Ελιάς:

Στο σημερινό επεισόδιο της Γης της Ελιάς, θα παρακολουθήσουμε να γίνεται μια προσπάθεια επανασύνδεσης για ένα ζευγάρι που έχει χωρίσει, ωστόσο, το τέλος είναι οριστικό ανάμεσα τους και οδεύουν προς το διαζύγιο.

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του MEGA, Γη της Ελιάς

Επεισόδιο 124

Η Χάιδω και η Αρετή τσακώνονται στη μέση του δρόμου, μπροστά στα μάτια των έκπληκτων περαστικών. Το Εφετείο για την υπόθεση της διαθήκης, ορίζεται σε ένα μήνα.

Η είδηση αυτή προκαλεί αγωνία στη Μυρτάλη, αλλά πολύ περισσότερο στον Ισίδωρο, ο οποίος φοβάται πως θα τα χάσει όλα. Την παραμονή του γάμου της Ιουλίας οι συμπέθεροι σμίγουν για να γνωριστούν καλύτερα, ενώ από την άλλη, ο Στάθης τριγυρίζει ολομόναχος στην Αρεόπολη, με μοναδική παρέα τον Πότη. Παράλληλα, η Αρετή, ακολουθώντας τις συμβουλές του Στέφανου, έχει σταματήσει την επίθεση εναντίον του και προσπαθεί με το καλό να τον ξαναφέρει κοντά της.

Στην Αθήνα, η Βασιλική παίρνει τηλέφωνο τον Στέφανο, οποίος της μιλά σκληρά και της κλείνει το τηλέφωνο, ενώ σε λίγο θα δούμε να μαθεύεται η εγκυμοσύνη της. Ο Αλέξης εξομολογείται στον πατέρα του την ιστορία της απαγωγής της Μυρτάλης, αλλά από τη δική του οπτική γωνία.

Ο Θεοδόσης, όχι μόνο δεν σοκάρεται από τα γεγονότα, αλλά προσπαθεί να τα υποβαθμίσει ακόμα κι όταν η Μαργαρίτα του τα διηγείται ακριβώς όπως έγιναν.

Σε σοκ η Ελένη Μενεγάκη με το spoiler για τη Γη της Ελιάς

Το μεσημέρι της Τρίτης (11/1), η Ελένη Μενεγάκη και οι συνεργάτες της, σχολίασαν τις εξελίξεις στην επιτυχημένη σειρά του Mega, Γη της Ελιάς και μάλιστα, η δημοσιογράφος της εκπομπής που έχει αναλάβει το συγκεκριμένο κομμάτι, έδωσε και ένα πολύ δυνατό spoiler για τη σειρά.

Συγκεκριμένα το spoiler αφορούσε τον χωρισμό της Μυρτάλης και του Στέφανου, καθώς και το νέο έρωτα που θα μπει στη ζωή της νεαρής Βρεττάκου.

«Γι' αυτούς δεν το περίμενα», είπε η Ελένη Μενεγάκη, ενώ στη συνέχεια επέμενε να μάθει ποιος είναι ο ηθοποιός που θα παίξει το νέο σύντροφο της Μυρτάλης.