Φάρμα 2: Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο Γρηγόρης Αναστασιάδης - Κρίσιμες ώρες με την υγεία του

Αρκετά άσχημος ο τραυματισμός του

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Φάρμα 2: Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο Γρηγόρης Αναστασιάδης - Κρίσιμες ώρες με την υγεία του

Έναν πολύ άσχημο τραυματισμό είχε στο χθεσινό (11/1) επεισόδιο της Φάρμας ο Γρηγόρης Αναστασιάδης, ο οποίος ξέσπασε σε λυγμούς από τους πόνους μετά το αγώνισμα.

Ο ίδιος δέχτηκε τις πρώτες βοήθειες της παραγωγής και αργοτέρα οδηγήθηκε στο νοσοκομείο, με τους γιατρούς να είναι αυτοί που θα κρίνουν την παραμονή του στη Φάρμα.

Η Νίκη Χαντσαρίδου αποκάλυψε για τον τραυματισμό του: «Γνώριζα ότι ο Γρηγόρης είχε πρόβλημα με τον ώμο του, έτσι κατά τη διάρκεια της δοκιμασίας σε μια κοινή μας πτώση, εκείνος είχε λάθος προσγείωση και τελικά τραυματίστηκε».

Η μεταφορά του Αναστασιάδη στο νοσοκομείο

Η ανάρτηση της Αγγελικής Ηλιάδη για τον Γρηγόρη Αναστασιάδη στη Φάρμα

Η αποχώρηση της Αγγελικής Ηλιάδη από τη Φάρμα έφερε μεγάλη στενοχώρια στον Γρηγόρη Αναστασιάδη ο οποίος είχε έρθει πολύ κοντά με την τραγουδίστρια και μάλιστα είχαν αναπτύξει μία τρυφερή σχέση.

«Είναι ένα δύσκολο κομμάτι για μένα μια μέρα μετά την αποχώρηση της Αγγελικής. Σίγουρα η διάθεσή μου δεν είναι στα καλύτερά της. Γυρίζουν πολλές σκέψεις στο μυαλό μου αυτή τη στιγμή. Η Αγγελική για μένα σήμαινε κάτι πολύ σημαντικό. Βρεθήκαμε πολύ κοντά με την Αγγελική και η διάθεσή μου είναι στα κάτω της. Ίσως τις επόμενες μέρες θα το γυρίσω αυτό. Θα δούμε πως θα συνεχίσει αυτό» είπε χαρακτηριστικά στην κάμερα ο Γρηγόρης Αναστασιάδης.

Αμέσως μετά από αυτό το σκηνικό, η Αγγελική Ηλιάδη έκανε μία ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, αφιερωμένη στον Γρηγόρη Αναστασιάδη.

Αγγελική Ηλιάδη ανάρτηση