Μαθεύτηκε: Ευχάριστα νέα για τον Μάρκο Σεφερλή - Στο πλευρό του η Τσαβαλιά

Δείτε αναλυτικά...

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Μαθεύτηκε: Ευχάριστα νέα για τον Μάρκο Σεφερλή - Στο πλευρό του η Τσαβαλιά

Ο Μάρκος Σεφερλής όπως φαίνεται διανύει μια πολύ καλή περίοδο στα επαγγελματικά του, καθώς ο ΑΝΤ1 θα τον αξιοποιήσει και σε άλλο project εκτός από το 5x5 που ήδη παρουσιάζει μέσα από την συχνότητα του σταθμού του Αμαρουσίου με επιτυχία. Στο πλευρό του μάλιστα, όπως όλα δείχνουν θα βρίσκεται η Έλενα Τσαβαλιά, όπως άλλωστε και σε όλες τις θεατρικές παραστάσεις που έχει ανεβάσει.

Ποιο είναι το roject που θα παρουσιάσει στον ΑΝΤ1 ο Σεφερλής;

Πριν αποφασισθεί να παρουσιάσει το 5x5, του είχε προταθεί να κάνει ένα σήριαλ εντελώς διαφορετικό από αυτά που έχουμε δει στην ελληνική τηλεόραση. Ο λόγος για το "Μάμα Τσίτα" που θα γυρίζεται με ζωντανό κοινό όπως τα Φιλαράκια. Την ώρα δηλαδή που θα κάνουν το γύρισμα, το κοινό θα αντιδρά.

Μπορεί η εν λόγω σειρά να ήταν προγραμματισμένη να βγει την περσινή χρονιά, ωστόσο, ο κορωνοϊός είχε άλλα σχέδια. Έτσι, μετά την αναβολή οι συζητήσεις έχουν ξεκινήσει και πάλι και σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Γιάννη Πουλόπουλο ο ΑΝΤ1 επιθυμεί διακαώς το "Μάμα Τσίτα" να βγει μέσα στον Φεβρουάριο και να προβάλλεται μία φορά την εβδομάδα στη θέση του YFSF, ενώ οι ιθύνοντες ευελπιστούν ότι η κατάσταση με τον κορωνοϊό θα είναι καλύτερη τον επόμενο μήνα.

Η ανάρτηση του Μάρκου Σεφερλή για το Μάμα Τσίτα

Ο Μάρκος Σεφερλής μάλιστα, ήδη έχει ξεκινήσει αναζήτηση ηθοποιών κάθε ηλικίας, για να συμμετάσχουν στη νέα τηλεοπτική κωμική. Ενώ, να σημειωθεί πως μάλλον ενεργό ρόλο θα έχει και το κοινό.

«Η εταιρία παραγωγής COMEDY FACTORY και ο Μάρκος Σεφερλής αναζητούν άνδρες και γυναίκες ηθοποιούς κάθε ηλικίας, για να συμμετάσχουν στη νέα τηλεοπτική κωμική σειρά του ΑΝΤ1 με τίτλο «ΜΑΜΑ…ΤΣΙΤΑ». Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να στείλουν ένα βιογραφικό και δύο τουλάχιστον φωτογραφίες τους (πορτρέτο και ολόσωμη) στο auditionmamatsita@gmail.com και θα ειδοποιηθούν άμεσα για ακρόαση».