Σάββατο, 02 Ιουλίου 2022 | Επικοινωνία

Elif: Η νύφη το 'σκασε - Η Παρλά φεύγει ουρλιάζοντας από τον γάμο της με τον Κερέμ

Οι σημερινές 14/1 εξελίξεις της σειράς του STAR

Elif: Η νύφη το 'σκασε - Η Παρλά φεύγει ουρλιάζοντας από τον γάμο της με τον Κερέμ
TV24 14.01.2022 07:46
Από Ελένη Ζουγανέλη

Ανατρεπτικό είναι το σημερινό επεισόδιο της σειράς Elif, καθώς ενώ περίμενε πως και πως να παντρευτεί τον Κερέμ, τελικά τον παρατάει στα κρύα του λουτρού και φεύγει τρέχοντας από τον γάμο τους ουρλιάζοντας πως άλλαξε γνώμη. Σημαντικό ρόλο στην απόφαση αυτή έπαιξε ένας άνδρας που είδε νωρίτερα - δείτε εδώ ποιος ήταν.

Οι σημερινές 14/1 εξελίξεις της σειράς του STAR, Elif

Όλοι ετοιμάζονται για τον γάμο του Κερέμ και της Παρλά. Η Κιγιμέτ αρπάζει την ευκαιρία και δείχνει χαρούμενη και στο πλευρό της Παρλά. Η Κιγιμέτ όμως ακούει ένα τηλεφώνημα της Παρλά και συνειδητοποιεί πως η Παρλά τη χρησιμοποιεί για το δικό της όφελος. Αυτό το τηλεφώνημα θα γίνει αφορμή για να καταστρώσει πολλά σχέδια εις βάρος της οικογένειας Χακτανίρ και της Παρλά.

Τη στιγμή που η Παρλά είναι έτοιμη να πετύχει το μεγάλο της στόχο, μια παγίδα στην οποία πέφτει, φαίνεται πως θα καταστρέψει όλα τα της τα πλάνα. Όλοι επηρεάζονται, ειδικά ο Κερέμ και η Ματσιντέ, από την παγίδα που η Κιγιμέτ και ο κρυφός της σύμμαχος έστησαν. Η Ασλί δεν μπορεί να μη σκέφτεται τον Κερέμ αν και ξέρει πως δεν πρέπει.

Η Αστυνομία συλλαμβάνει τον Κερέμ για...

Δευτέρα 24/1 Επεισόδιο 1017

Η Ζουλιντέ βρίσκει τον Τουφάν σε μια καφετέρια και τον ρωτάει τι είπε ακριβώς στον Εμιρχάν. Η Μπιρτσέ βρίσκει ένα κουτί με σοκολατάκια από τον ανώνυμο θαυμαστή της. Σχολιάζει το γεγονός με χιούμορ με τον Ακίν, οποίος προσπαθεί να μη φανεί ότι εκείνος είναι ο κρυφός θαυμαστής της.

Όλοι στην έπαυλη ετοιμάζονται για το μεγάλο σόου και έχουν αγωνία. Ο Εμιρχάν δεν έχει επιστρέψει από το σχολείο και η Ζουλιντέ τον αναζητά παντού αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Ανησυχεί και κατηγορεί τον Τουφάν για ότι έχει συμβεί.

Ο Μαχίρ και η Κιγιμέτ κάνουν τα δικά τους ύπουλα σχέδια για να καταστρέψουν τη βραδιά του μεγάλου σόου, τη φήμη του Κερέμ, την αξιοπιστία της εταιρίας.

Ο Εμιρχάν έχει αφήσει ένα γράμμα στη μητέρα του στο οποίο της εξηγεί πώς νιώθει, τώρα που έμαθε το ψέμα της σχετικά με τον πατέρα του. Όταν η Ζουλιντέ βρίσκει το γράμμα αισθάνεται απελπισία.

Λίγο πριν ξεκινήσει το σόου έρχεται η αστυνομία και συλλαμβάνει τον Κερέμ με την κατηγορία του λαθρεμπορίου. Όλη η οικογένεια, οι φίλοι και οι συνεργάτες βρίσκονται σε κατάσταση σοκ εκτός από τον Μαχίρ, την Κιγιμέτ και τη Ράνα.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Elif: Η Ζουλιντέ παρακαλάει τον Σαφάκ - «Στις 5 θα σε περιμένω στο...»

Elif: H Μελέκ μαθαίνει την αλήθεια για την Ματζιντέ και σοκάρεται

Share