Χαιρέτα μου τον πλάτανο: Ποια θα είναι η αντίδραση του Παναγή μόλις μάθει για τον Ηλία και τη μητέρα του;

Όλα όσα θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο 14/01

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Χαιρέτα μου τον πλάτανο: Ποια θα είναι η αντίδραση του Παναγή μόλις μάθει για τον Ηλία και τη μητέρα του;

Μετά από την αποκάλυψη ότι ο Κανέλλος και ο γάμος του με την Αλίκη έμπλεξε ολόκληρο το χωριό στη μαφία οι εξελίξεις στην αγαπημένη σειρά της ΕΡΤ «Χαιρέτα μου τον πλάτανο» εξακολουθούν και είναι αρκετά ενδιαφέρουσες στο σημερινό (14/01) επεισόδιο της σειράς.

Όσα θα δούμε στο σημερινό (14/01) επεισόδιο της σειράς «Χαιρέτα μου τον πλάτανο»

Οι Πλατανιώτες θέτουν σε εφαρμογή τα σχέδιά τους, προκειμένου να σώσουν τα σπίτια τους από του Τζίμη τα δόντια. Ο Ηλίας συναντάει κρυφά τη Φιλιώ για να της εξομολογηθεί όσα νιώθει, μόνο που αυτή την εξομολόγηση θα την ακούσουν πολλοί…

Όσο η Βαλέρια συνέρχεται από το χουνέρι που της σκάρωσαν οι χωριανοί, τόσο τον Σάββα τον ζώνουνε τα φίδια, την ίδια στιγμή που οι απανταχού Πλατανιώτες θέτουν σε εφαρμογή τα σχέδιά τους, προκειμένου να σώσουν τα σπίτια τους από του Τζίμη τα δόντια!

Ο εύθραυστος εγωισμός της Αλίκης θίγεται ανεπανόρθωτα από τα διθυραμβικά διαδικτυακά σχόλια για τις φωτογραφίες του Κανέλλου με τη Χρύσα και η νιόπαντρη μαφιόζα μας μπουκάρει στο μαγαζί της Κικής, έτοιμη για πόλεμο!

Ο Ηλίας συναντάει κρυφά τη Φιλιώ για να της εξομολογηθεί όσα νιώθει, μόνο που αυτή την εξομολόγηση θα την ακούσουν… πολλοί. Πώς θα αντιδράσει ο Παναγής όταν μάθει μέσω ραδιοφώνου πως ο Ηλίας είναι τρελά ερωτευμένος με τη μητέρα του;

Συγκλονίζει η σεναριογράφος της σειράς

Η σεναριογράφος της σειράς «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο» - στην οποία πρωταγωνιστούσε ο Πέτρος Φιλιππίδης - της ΕΡΤ, Κατερίνα Μαυρίκη, παραχώρησε συνέντευξη στην Espresso και τον δημοσιογράφο Βαγγέλη Καράλη και μίλησε για τα δυο τραγικά γεγονότα που έχουν συμβεί στην ζωή της.

«Έχω κάνει δυο χειρουργεία και ακτινοθεραπείες και τώρα έχω να κάνω ακόμη ένα χειρουργείο. Δυο μήνες πριν διαγνωστώ με καρκίνο είχα κάνει μια φωτογράφιση για μια εταιρία με μαγιό, με τα έσοδα να πηγαίνουν στο Άλμα Ζωής. Μέχρι τότε δεν είχα ψηλαφίσει ποτέ το στήθος μου και δυο μήνες πριν από το πρώτο lockdown το έκανα.

Την ώρα που έπιασα τον καρκίνο ανατρίχιασα και το πιο δύσκολο πράγμα ήταν να το πω στη μητέρα μου. Δεν της το είπα από την αρχή, δεν είχα τα κότσια να της πως από κοντά και το αποκάλυψα στο τηλέφωνο μετά το πρώτο χειρουργείο, γιατί δεν ήθελα να τη στεναχωρήσω.

Όταν διαγνώστηκα με καρκίνο, με απέλυσαν από την εταιρεία που δούλευα, μια πολυεθνική. Με χαρακτήρισαν ανενεργή και με έδιωξαν από τη δουλειά. Γνώριζαν το πρόβλημα της υγείας μου γιατί έστελνα τις εξετάσεις και τα χαρτιά από τα χειρουργεία που έκανα. Ήταν πολύ μεγάλο το χαστούκι, γιατί χρειαζόμουν χρήματα για τις θεραπείες και είχα μείνει χωρίς δουλειά» εξομολογήθηκε η Κατερίνα Μαυρίκη.

Κατερίνα Μαυρίκη βιασμός

Το 2013, η Κατερίνα Μαυρίκη βιάστηκε από γνωστό σκηνοθέτη και ηθοποιό τον οποίο κατήγγειλα πρόσφατα κοπέλα.

«Το 2013 έχω υποστεί βιασμό. Επειδή όλα αυτά τα χρόνια μου έχουν συμβεί πάρα πολλά, είχε κλειδώσει το κεφάλι μου και είχε διαγραφεί από τη μνήμη μου. Πολύ πρόσφατα διάβασα την καταγγελία μιας κοπέλας που κατήγγειλε τον συγκεκριμένο άνθρωπο για βιασμό. Ό,τι είχα διαβάσει ήταν ακριβώς ό,τι είχε συμβεί σε μένα. Πήγα και έκανα εμετό οκτώ φορές, έπαθα σοκ!

Το μυαλό μου είχε μπλοκάρει τον βιασμό που είχα υποστεί. Αυτή τη στιγμή έχω να δώσω τις δικές μου μάχες με τον καρκίνο και δε ξέρω αν έχω τη δύναμη να αντιμετωπίσω ακόμη μια μάχη με αυτό το τέρας. Έχω ορκιστεί όμως, πως αν η υπόθεση δεν προχωρήσει νομικά και δεν βρεθεί στη φυλακή, θα κάνω επίσημη την καταγγελία μου» εξομολογήθηκε η σεναριογράφος.