Ελλάδα έχεις ταλέντο: Σπάραξε στο κλάμα διαγωνιζόμενη με τα τέσσερα «όχι» από την κριτική επιτροπή

Γιατί δεν πέρασε στην επόμενη φάση;

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Ελλάδα έχεις ταλέντο: Σπάραξε στο κλάμα διαγωνιζόμενη με τα τέσσερα «όχι» από την κριτική επιτροπή

Πριν από λίγο ξεκίνησε μέσα από την συχνότητα του ΑΝΤ1, το «Ελλάδα έχεις ταλέντο». Έτσι, από την Αμερική ήρθε η μόλις 18 χρονών Ελένα για να τραγουδήσει μπροστά στην κριτική επιτροπή. Δείτε εδώ τα highlits από την μεγάλη πρεμιέρα.

Μάλιστα, η ίδια εξήγησε πως είναι δεύτερης γενιά Ελληνοαμερικανίδα και έλκει ρίζες από τη Μάνη, τις Σέρρες και τη Ναύπακτο. Η ίδια δήλωσε από την αρχή ότι δεν είναι επαγγελματίας, αλλά είναι το όνειρό της να γίνει τραγουδίστρια και να μπορέσει να κάνει καριέρα.

Ωστόσο, δε κατάφερε να περάσει στην επόμενη φάση αφού, αν και έχει πολύ ωραία φωνή, άκουσε πολύ καλά λόγια από τους κριτές, οι οποίοι διέκριναν πως έχει ναι μεν καλή βάση φωνής, αλλά δεν την έχει δουλέψει αρκετά. Έτσι μετά από τα τέσσερα "όχι" ξέσπασε σε κλάματα.

Τα κλάματα της διαγωνιζόμενης στο «Ελλάδα έχεις ταλέντο»

Τι νούμερα έκανε το Ελλάδα Έχεις Ταλέντο στην πρεμιέρα του;

Πρεμιέρα έκανε το βράδυ του Σαββάτου (8/1), το νέο ψυχαγωγικό show του ΑΝΤ1, Ελλάδα Έχεις Ταλέντο και η αλήθεια είναι πως από την πρώτη κιόλας μέρα προβολής του, κατάφερε να μαγνητίσει το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού.

Ένα απολαυστικό ταξίδι ξεκίνησε με σκοπό την ανάδειξη του μεγάλου νικητή, ο οποίος θα κερδίσει τον τίτλο, αλλά και το χρηματικό έπαθλο των 50.000 ευρώ.

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου και ο Τάκης Ζαχαράτος αναφέρθηκε με συγκινητικό τρόπό στον ΑΝΤ1, ενώ από την μεριά της η Κρυσταλλία καθήλωσε τους πάντες με το σέξι φόρεμά της ενώ από την Έλενα Χριστοπούλου τόνισε για ακόμη μια φορά ότι θα αναλάβει όπως φαίνεται τον ρόλο του αυστηρού κριτή.

"Κυρίες και κύριοι καλησπέρα σας! Το Ελλάδα Έχεις Ταλέντο, το διασημότερο show παγκοσμίως επιστρέφει εδώ απ’ όπου ξεκίνησε. Στην τηλεόραση του ΑΝΤ1! Ένα show που καθηλώνει κάθε χρόνο εκατομμύρια τηλεθεατές κι έχει αγαπηθεί όσο κανένα άλλο στον κόσμο. Από αυτή εδώ τη σκηνή θα περάσουν εκατοντάδες άνθρωποι που θα διαγωνιστούν και θα μας επιδείξουν τις ικανότητές τους. Όλοι όμως έχουν έναν στόχο, να δικεκδικήσουν το μεγάλο έπαθλο των 50 χιλιάδων ευρώ” ήταν τα πρώτα λόγια των παρουσαστών.

Η τηλεθέαση του Ελλάδα Έχεις Ταλέντο

Prime time

  • ALPHA: Η Χαρτοπαίχτρα 10,6
  • ΑΝΤ1: Ελλάδα Έχεις Ταλέντο 18,5
  • STAR: Minions 9,3
  • ΣΚΑΙ: Survivor 5 25,2
  • Mega: Οι απαράδεκτοι 7,0
  • OPEN: Σ' αγαπώ μεν Αλλά 3,4
  • OPEN: Ο Άλβιν και η Παρέα του 3,4