Άγριες Μέλισσες: Χαμός στο Διαφάνι με τις αδερφές Σταμίρη - Μένει επιτέλους έγκυος η...

Φόβοι μήπως ο Λάμπρος έχει κληρονομήσει την ασθένεια του Μιλτιάδη

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Άγριες Μέλισσες: Χαμός στο Διαφάνι με τις αδερφές Σταμίρη - Μένει επιτέλους έγκυος η...

Σε δοκιμασία θα βρεθούν οι ερωτικές σχέσεις των τριών αδελφών Σταμίρη με τους Νικηφόρο, Κωνσταντή και Λάμπρο, ενώ νέοι απρόσμενοι έρωτες θα απασχολήσουν στα επόμενα επεισόδια των Άγριων Μελισσών.

ΑΠΟ ΤΗ ΓΙΑΝΝΑ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ

Αυτό είναι το μέλλον των ζευγαριών στις Άγριες Μέλισσες

ΔΡΟΣΩ – ΚΩΝΣΤΑΝΤΗΣ

Μετά την αποκάλυψη της κρυφής σχέσης του Κωνσταντή με τη Ζωή, η Δρόσω νιώθει προδομένη και προς στιγμήν η σχέση τους περνάει μια κρίση, με αποτέλεσμα την αναβολή του γάμου τους. Παράλληλα ο Ακύλας, θέλοντας να τον εκδικηθεί, τον βάζει στο στόχαστρο και η ζωή του κρέμεται από μια κλωστή. Αυτό θα τον φέρει ξανά κοντά με τη Δρόσω, η οποία και είναι αποφασισμένη να τα διαγράψει όλα και να κάνει μια νέα αρχή μαζί του. Κι αν αναρωτιέστε, ναι, θα παντρευτούν! Να σημειωθεί πως οι Άγριες Μέλισσες πλέον είναι εκτός ΑΝΤ1 κάθε Τετάρτη και Πέμπτη.

ΕΛΕΝΗ - ΛΑΜΠΡΟΣ

Αυτή η σχέση από την πρώτη σεζόν έχει περάσει -και συνεχίζει να περνάει- από σαράντα κύματα! Κάθε φορά όμως αποδεικνύουν πως όσα νιώθουν είναι πολύ δυνατά για να τους κρατήσουν χώρια. Μέχρι που η επιστροφή του Λάμπρου από την εξορία φέρνει μαζί της και την αλλαγή στην ψυχολογία του δάσκαλου, με αποτέλεσμα όλοι να ανησυχούν για την ψυχική του υγεία, ενώ εκφράζονται φόβοι για την κληρονομικότητα της ασθένειας του Μιλτιάδη και του Γιάννου. Η Ελένη τρέμει στην ιδέα αυτή και ο Ζάχος βρίσκει τελικά τη «χαραμάδα» που έψαχνε για να τρυπώσει στο τέλος ανάμεσά τους. Ωστόσο η Ελένη θα περιμένει το παιδί του Λάμπρου.

ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ – ΑΣΗΜΙΝΑ

Ο Νικηφόρος παντρεύεται τη Ρένα και η Ασημίνα χωρίζει τον Πέτρο για να είναι με τον πρώην άντρα της! Οταν όμως μαθαίνει τα αρραβωνιάσματα στεναχωριέται και χάνει τη γη κάτω από τα πόδια της. Πίστεψε πως θα μπορούσαν να είναι ξανά μαζί, ύστερα μάλιστα από το φιλί που αντάλλαξαν τα Χριστούγεννα, και η είδηση αυτή τη θυμώνει και αποφασίζει να τον εκδικηθεί με το να χαλάσει το ευχάριστο κλίμα στους αρραβώνες - δείτε εδώ την στιγμή που θα μπουκάρει στο σπίτι και θα τα διαλύσει όλα. Μόνο που η Ρένα δεν είναι εύκολος αντίπαλος και παράλληλα «κρατάει» την Ασημίνα στο χέρι με το μυστικό για το ποια είναι η πραγματική μητέρα του Σέργιου.

Η Ασημίνα μπαίνει στο σπίτι του Νικηφόρου και τα διαλύει όλα στις Άγριες Μέλισσες

ΔΟΥΚΑΣ – ΜΥΡΣΙΝΗ

Μέχρι τέλους θα φτάσει η κατάσταση ανάμεσα στο ισχυρό ζευγάρι και η συνέχειά τους κάθε άλλο παρά καλή θα είναι! Ο Δούκας εγκαταλείπει τη Μυρσίνη και φεύγει από το σπίτι εν μέσω απειλών του Ακύλα, τον οποίο η Μυρσίνη δεν μπορεί να αντιμετωπίσει μόνη της. Αναγκάζεται να του δώσει πίσω την περιουσία του, αλλά υπό όρους! Ορους που ο Δούκας θα καταπατήσει για να ζήσει τον έρωτά του με την Αντιγόνη, η οποία κρύβει έναν άλλο, πιο σκοτεινό ρόλο στην ιστορία και που σύντομα θα αποκαλυφθεί. Η Μυρσίνη θα αρχίσει να χάνει το μυαλό της. Από την άλλη, ο άλλος γιος της κινδυνεύει με θάνατο.

ΚΟΡΙΝΑ – ΜΠΑΜΠΗΣ

Το νέο ειδύλλιο του Διαφανίου είναι γεγονός! Αν και η ίδια η Κορίνα ή, κατά κόσμο, Στέλλα Ψαρουδάκη, δήλωσε πως ακόμα θα αργήσουμε να το δούμε επί της οθόνης, ωστόσο επιβεβαίωσε το αποκλειστικό μας ρεπορτάζ. Ο Μπάμπης επιστρέφει στο χωριό μετά τον στρατό, ενώ ο γάμος της Κορίνας και του Μελέτη περνάει κρίση, κυρίως μετά την κίνηση της κοπέλας να αποκαλύψει ποιος είναι ο Σεβαστός με τον οποίο απάτησε η μητέρα της τον Ακύλα. Η κοπέλα θα δείξει ένα πιο τρυφερό πρόσωπο απέναντι στον Μπάμπη και το φλερτ ανάμεσά τους θα καταλήξει σ' ένα κρυφό πάθος με πολλούς κινδύνους.

ΒΙΟΛΕΤΑ - ΣΤΑΜΑΤΗΣ

Ο Σταμάτης επιστρέφει στο Διαφάνι και την είδηση την επιβεβαίωσε ο ίδιος Νίκος Ψαρράς. Ο πρώην σύζυγος της Βιολέτας θα μπει κάπου στις αρχές Φεβρουαρίου και, όπως λένε οι πληροφορίες μας, μετά κόπων και βασάνων θα καταφέρει στο τέλος να κερδίσει ξανά την εμπιστοσύνη και την αγάπη της Βιολέτας, χωρίς ποτέ βέβαια εκείνη να ξεχάσει τον μονάκριβο Μιλτιάδη της.