Masterchef 6: «Έκλαψαν» από τα γέλια οι κριτές με το πιάτο που τους ετοίμασε - Επικό σκηνικό

Δεν μπορούσαν να σταματήσουν

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Masterchef 6: «Έκλαψαν» από τα γέλια οι κριτές με το πιάτο που τους ετοίμασε - Επικό σκηνικό

Ένα ιδιαίτερο πιάτο θέλησε να ετοιμάσει για τους κριτές στο MasterChef 6 η Λύκα από την Πάτρα, με την επιλογή της μάλιστα να κάνει τους 3 σεφ να «κλάψουν» στα γέλια.

Συγκεκριμένα, η ίδια έφτιαξε αρχ@@@α καπαμά και όπως τόνισε είναι ένα πιάτο που της αρέσει και το έχει φτιάξει πολλές φορές, αν και δεν είναι επαγγελματίας μαγείρισσα.

Όταν λοιπόν το ετοίμασε, ζήτησε από την κριτική επιτροπή να το δοκιμάσει, με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο να λέει χιουμοριστικά στον Σωτήρη Κοντιζά: "Σώτο, μη φας πολύ, τσίμπα μόνο" κάτι που τους έκανε να ξεσπάσουν σε απίστευτα γέλια και να της δίνουν τελικά το εισιτήριο για την επόμενη φάση, το ίδιο και στον Κωνσταντίνο, που συγκίνησε με την ιστορία του.

Η οντισιόν της Λύκα στο Masterchef 6

«Έχω να δω τα παιδιά μου 16 χρόνια» - Σπάραξε στο κλάμα

Λίγο μετά την ονισιόν του Νικόλα στο Masterchef 6, σειρά είχε η Ταμάρα από την Γεωργία η οποία πήγε για να φτιάξει την δική της συνταγή για τους κριτές. Λίγο πριν βρεθεί ωστόσο ενώπιων της κριτικής επιτροπής, θέλησε να μοιραστεί την συγκινητική της ιστορία.

«Είμαι μόνη μου, η οικογένειά μου είναι στην Γεωργία κι έχω τρία παιδιά και τρία εγγόνια. Δεν τους έχω δει και δεν έχω πάει αυτά τα 16 χρόνια. Τα άφησα στην πεθερά μου, η οποία πέθανε πριν λίγο. Ήταν για τα παιδιά μου και μάνα και γιαγιά. Αποφάσισα εύκολα να φύγω από την πατρίδα μου για να έχουν καλό μέλλον τα παιδιά μου. Ο άντρας μου δεν μπορούσε πια να τα βγάλει πέρα.

Είπα να έρθω για λίγο για δυο χρόνια και θα γυρίσω. Έτσι πέρασαν 16 χρόνια και μεγάλωσαν τα παιδιά μου χωρίς εμένα. Αν είχα γυρίσει πίσω, δεν θα έφευγα γιατί έχασα τόσα χρόνια. Δεν μπορώ να πω αν άξιζε ή όχι.. Δεν έχω πάει στην Γεωργία, δεν έχω χαρτιά. Θα πάω στο σπίτι να αγκαλιάσω και να φιλήσω τα παιδιά μου. Δεν ξέρω τι με περιμένει εκεί», είπε χαρακτηριστικά.