Πέμπτη, 30 Ιουνίου 2022 | Επικοινωνία

Η Γη της Ελιάς: Ο Στάθης μαθαίνει όλη την αλήθεια για την Βασιλική - Όλος του ο κόσμος χάνεται

Οι σημερινές 18/1 εξελίξεις της σειράς του MEGA

Η Γη της Ελιάς: Ο Στάθης μαθαίνει όλη την αλήθεια για την Βασιλική - Όλος του ο κόσμος χάνεται
TV24 18.01.2022 09:01
Από Ελένη Ζουγανέλη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις της σειράς Γη της Ελιάς, αφού ο Στάθης θα μάθει πως η Βασιλική παντρεύτηκε και θα χάσει όλη του τη γη κάτω από τα πόδια του. Ωστόσο, λίγες ημέρες αργότερα η κόρη του θα επιστρέψει στο χωριό και τότε... θα γίνει χαμός.

Οι εξελίξεις της σειράς Γη της Ελιάς στο MEGA

Επεισόδιο 128

Η Αρετή κάνει μια τελευταία προσπάθεια να φέρει τον Στάθη κοντά της. Η Άννα και ο Λεωνίδας συναντιούνται μόνοι τους στο σπίτι της και δίνουν το πρώτο τους φιλί.

Ο Αποστόλης ζηλεύει πολύ τον Ανέστη, η Ευτυχία όμως τον διαβεβαιώνει ότι δεν τον βλέπει πλέον ερωτικά. Οι τύψεις πνίγουν την Ιουλία και τον Γιώργη, και αποφασίζουν να μιλήσουν στον Ιάκωβο μόλις γυρίσουν από το Παρίσι για κάτι που έκαναν ερήμην του.

Ο Θεοδόσης πιέζει τη Μαργαρίτα να συγκατοικήσουν και οι προσπάθειές του αρχίζουν σιγά σιγά να αποδίδουν καρπούς. Ο Ισίδωρος αλλάζει τη διαθήκη του και αφήνει το 50% της περιουσίας του στην Αντιγόνη.

Όταν ενημερώσει τον Μάνο, θα έρθουν σε τεράστια ρήξη. Ο Πότης βλέπει φωτογραφία από τον γάμο της Βασιλικής στο κινητό της Άννας και τη δείχνει στον Στάθη.

Το μέλλον της σχέσης Φίλιππου και Βασιλικής

Η Βασιλική προσπαθεί να προσαρμοστεί στο νέο της σπίτι, όμως φοβάται να βγει έξω και κυρίως φοβάται πώς να αντιμετωπίσει τους δικούς της. Ο Φίλιππος είναι συνεχώς στο πλευρό της, αλλά και η Χάιδω την προσέχει σαν τα μάτια της.

Ωστόσο η κοπέλα, ξέροντας ότι δεν μπορεί να κρύβεται για πάντα, παίρνει τη μεγάλη απόφαση και πηγαίνει στο πατρικό της σπίτι για να αντιμετωπίσει τους γονείς της. Τα πράγματα όμως δεν πηγαίνουν καλά. Το ζευγάρι ωστόσο είναι αγαπημένο και ερωτευμένο και επίσης ετοιμάζονται για την έλευση του μωρού τους.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Γη της Ελιάς: Ξετρελαμένη με το νυφικό της Ιουλίας η Ελένη Μενεγάκη - «Καλά καταπληκτικό...»

Γη της Ελιάς: Γνωστός ηθοποιός της σειράς διαγνώστηκε θετικός στον κορωνοϊό

Share