Σε ξένα χέρια: Μία κουβέντα της Τόνιας στέλνει τον Μάνο στην αγκαλιά της Μαριτίνας

Όλα όσα θα δούμε απόψε (18/1)

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Σε ξένα χέρια: Μία κουβέντα της Τόνιας στέλνει τον Μάνο στην αγκαλιά της Μαριτίνας

Ραγδαίες αναμένεται να είναι οι εξελίξεις στο σημερινό (18/1) επεισόδιο της νέας σειράς της ΕΡΤ, Σε Ξένα Χέρια - δείτε εδώ τι τηλεθέαση έκανε χθες - μιας και η Τόνια με μία φράση της θα καταφέρει να σπρώξει τον Μ΄ναο στην αγκαλιά της Μαριτίνας.

Τι θα δούμε σήμερα (18/1) στη σειρά Σε Ξένα Χέρια - Επεισόδιο 68

Η Διώνη αγνοείται από το πάρτι της Μαριτίνας και η Σούλα δέχεται ένα απρόσμενο δώρο που θα την συγκινήσει. Ο Χρύσανθος μαθαίνει την αλήθεια για την συνεργασία της Μάρως με την αστυνομία και ο Φεγκούδης κατηγορεί τον Πιπερόπουλο για την εξαφάνιση της Διώνης. Θα καταφέρουν οι απαγωγείς να τα βγάλουν πέρα με τη Διώνη; Ποια κουβέντα της Τόνιας θα σπρώξει τον Μάνο στην αγκαλιά της Μαριτίνας; Και τέλος, τι θα συμβεί όταν συνειδητοποιήσει ο Φεγκούδης ότι η Διώνη έχει πέσει θύμα απαγωγής;

Τι θα δούμε αύριο (19/1) - Επεισόδιο 69

Η Διώνη βρίσκεται στα χέρια των αδίστακτων απαγωγέων… για κακή τους τύχη! Κι όσο εκείνοι προσπαθούν να καταλάβουν από ποιον θα πάρουν τελικά τα λύτρα, ο Φεγκούδης προσπαθεί να εξιχνιάσει αν η απαγωγή είναι πραγματική ή στημένη. Ο μόνος που φαίνεται να ανησυχεί πραγματικά, κινδυνεύοντας να αποκαλυφθεί, είναι ο Πιπερόπουλος. Παράλληλα, ο Λουδοβίκος βάζει μπροστά το σχέδιό τους για να ξανακερδίσει τη Σούλα. Από ένα λάθος των κοριτσιών, η Ντάντω έρχεται σε επαφή με την αλήθεια για τα αλισβερίσια της Διώνης και του Πιπερόπουλου και είναι αποφασισμένη να τα μάθει όλα.

Και όσο, θεωρητικά, το πάρτι βρίσκεται ακόμα σε εξέλιξη, ο Μάνος κάνει απελπισμένα τηλέφωνα στην Τόνια, αβέβαιος αν θέλει –κι αν πρέπει –να ζητήσει βοήθεια. Και παρότι η Τόνια αποφασίζει να τον βοηθήσει, δυστυχώς η βοήθεια δε φτάνει έγκαιρα σε εκείνον. Αποφασισμένος να πάρει την κατάσταση στα χέρια του, προβαίνει σε πρωτοβουλίες που ίσως αποδειχθούν μοιραίες.