Elif: Ο Μαχίρ κάνει εξομολόγηση στη Μελέκ

Όλα όσα θα δούμε σήμερα (19/1)

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Elif: Ο Μαχίρ κάνει εξομολόγηση στη Μελέκ

Κανονικός χαμός αναμένεται να γίνει στο σημερινό (19/1) επεισόδιο της επιτυχημένης σειράς του Star, Elif, μιας και ο Μαχίρ παίρνει την μεγάλη απόφαση και κάνει μία εκ βαθέων εξομολόγηση στη Μελέκ, η οποία αφορά στα παιδικά του χρόνια.

Τι θα δούμε σήμερα (19/1) στην Elif

Η Ασλί κρύβει την επιστολή της παραίτησής της από τον Κερέμ. Η οικογένεια Χακτανίρ σχολιάζει τα όσα έγιναν στη γαμήλια τελετή με την Παρλά. Η Ματσιντέ συνεχίζει να κρατάει κρυφή την ασθένειά της από την κόρη της. Η Παρλά είναι απελπισμένη και συναντάει την Κιγιμέτ για να ζητήσει βοήθεια. Η Μπιρτσέ και ο Ακίν ζηλεύει ο ένας τον άλλο. Η Ασλί και ο Κερέμ έρχονται πιο κοντά. Όλοι στην εταιρία εργάζονται για την επικείμενη επίδειξη μόδας. Ο Μαχίρ κάνει μια εξομολόγηση στη Μελέκ για τα παιδικά του χρόνια, ενώ σύντομα και ο Ερμιχάν θα μάθει την αλήθεια για τον πατέρα του.

Τι θα δούμε αύριο (20/1)

Ο Μαχίρ έχει καταστρώσει ένα φοβερό σχέδιο εκδίκησης. Σκοπεύει να βάλει ναρκωτικά στα φορτηγά, που μεταφέρουν τα ρούχα της εταιρίας Χακτανίρ στην Ευρώπη. Ο Τασκίν, ο άνθρωπος στον οποίο έχει αναθέσει τη δουλειά αυτή ο Μαχίρ, καταφέρνει να βάλει τα ναρκωτικά στο φορτηγό χωρίς να τον δει κανείς. Όλοι στην εταιρία δουλεύουν πολύ για την επικείμενη επίδειξη μόδας.

Η Ασλί καλεί την Ελίφ στην επίδειξη μόδας και η Μελέκ της ετοιμάζει ένα καινούριο φόρεμα με τη βοήθεια της Χουμεϊρά. Ο Κερέμ μαθαίνει πως η Ράνα ζήτησε κάποιες αλλαγές να γίνουν μια μέρα πριν από την επίδειξη. Έρχεται αντιμέτωπος μαζί της και της λέει σε έντονο ύφος πως θα πρέπει να σταματήσει να μπαίνει στο δρόμο του μόνο και μόνο για να κάνει τους άλλους να την προσέξουν… Στο επεισόδιο 1016: Η Κιγιμέτ είναι έτοιμη να πάρει την εκδίκησή της και κάνει τις τελευταίες συνεννοήσεις με τον γιο της.