Μόλις χθες: Ο έρωτας της Κορίνας με τον Άλκη φουντώνει ολοένα και περισσότερο

Όλα όσα θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο 19/01

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Μόλις χθες: Ο έρωτας της Κορίνας με τον Άλκη φουντώνει ολοένα και περισσότερο

Χαμός αναμένεται να γίνει και στο σημερινό (19/01) επεισόδιο της νέας καθημερινής σειράς του ΣΚΑΪ, Μόλις Χθες, μιας και η Χριστίνα ανησυχεί για τα παιδιά του Ιδρύματος μετά την ψεύτικη κατάθεση του Θωμά. Μάλιστα, τα νούμερα τηλεθέασης που σημείωσε εχθές 18/01 δεν ήταν καθόλου ικανοποιητικά.

Τι θα δούμε σήμερα στο Μόλις Χθες (19/01)

H Λουίζα ανακαλύπτει πως ο Σπύρος πληρώνει την Έλενα και τους αναγκάζει να της πουν την αλήθεια. Ο Μιχάλης ανακουφίζεται όταν μαθαίνει πως η υπόθεση του Νώντα μπήκε στο αρχείο και είναι περήφανος για την Κατερίνα, που κερδίζει το πρώτο βραβείο σε διαγωνισμό ζωγραφικής.

Η Μαρία, μαζί με τον Μιχάλη και τον Αχιλλέα, έχει μια δυσάρεστη συνάντηση με τη Δάφνη και τον Αντώνη. Η Χριστίνα ανησυχεί για τα παιδιά του Ιδρύματος μετά την ψεύτικη κατάθεση του Θωμά αλλά και για τη μητέρα της που την είδε να φιλιέται με τον Αχιλλέα.

Ο έρωτας της Κορίνας με τον Άλκη φουντώνει, ενώ το πάρτι έκπληξης που οργανώθηκε για τα 18α γενέθλια του Στάθη παίρνει δυσάρεστη τροπή.

Τι θα δούμε στο αυριανό επεισόδιο της σειράς 20/01

Η Λουίζα επιμένει στην απόφασή της να χωρίσει τον Σπύρο, ο οποίος δεν μπορεί να το δεχθεί και κάνει τα πάντα για να την μεταπείσει. Χρησιμοποιεί ακόμη και την Κατερίνα και αυτό κάνει έξαλλη τη Λουίζα.

Η καταγγελία του Στέφανου στην αστυνομία για την παράνομη χαρτοπαικτική λέσχη πέφτει στο κενό και ο Σπύρος, ανενόχλητος, προσπαθεί να ολοκληρώσει το σχέδιο εξόντωσης του Ομίλου Κεχαγιά. Άραγε θα τα καταφέρει; Υπάρχει κάποιος που να μπορεί να τον σταματήσει;