Φάρμα - highlights 19/1: Το ατύχημα του Αστρινού, ο μονομάχος και ο άγριος καβγάς

Όσα είδαμε χθες

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Φάρμα - highlights 19/1: Το ατύχημα του Αστρινού, ο μονομάχος και ο άγριος καβγάς

Τα πάνω κάτω ήρθαν στο χθεσινό επεισόδιο της Φάρμας, τόσο λόγω ενός τραυματισμού όσο και λόγω ενός άγριου καβγά δυο παικτριών, μετά την επιστροφή παλιών προσώπων.

Αναλυτικά τα 19/1 highlights της Φάρμας

Σοβαρό ατύχημα για τον Αστρινό - Έκοψε το δάχτυλό του με το τσεκούρι

Μετά το σοβαρό ατύχημα του Γρηγόρη, άτυχος βρέθηκε ο Αστρινός, όπως είδαμε χαρακτηριστικά. Συγκεκριμένα, ο ίδιος την ώρα που ήθελε να δείξει στις νέες συμπαίκτριές του πως να κόβουν με το τσεκούρι, δεν πρόσεξε αρκετά, με αποτέλεσμα να κόψει το δάχτυλό του.

Αμέσως δέχτηκε τις πρώτες βοήθειες τόσο από τους υπόλοιπους παίκτες όσο κι από την παραγωγή, ωστόσο φαίνεται πως πρόκειται για ένα αρκετά βαθύ κόψιμο, μιας και η χαρτοπετσέτα που κρατούσε είχε γεμίσει αίματα.

Αυτός είναι ο πρώτος μονομάχος

Τον πρώτο μονομάχο αυτής της εβδομάδας όρισε ο Μάνος Πανταζής, μιας και είναι ο νέος αρχηγός. Λίγο λοιπόν μετά το ατύχημα του Αστρινού, ο Σάκης Τανιμανίδης επισκέφθηκε τους παίκτες και έδωσε τον λόγο στον Μάνο προκειμένου να δώσει την μαύρη πέτρα σε έναν συμπαίκτη του.

Τελικά, ο ίδιος όρισε ως πρώτο μονομάχο την Μαρία, με τον ίδιο να τονίζει πως ο μόνος λόγος που της έδωσε την μαύρη πέτρα είναι γιατί δεν έχουν έρθει πολύ κοντά.

«Τα έκανες όλα που@@ανα» - Έξαλλη η Σάσα Μπάστα με την Αθανασία

Χαμός επικράτησε τόσο με τον τραυματισμό του Αστρινού, όσο και με την έντονη λογομαχία μεταξύ της Σάσας Μπάστα και της Αθανασίας Τσουμελέκα.

Συγκεκριμένα, ο Σάκης Τανιμανίδης ρώτησε την τραγουδίστρια για τις εκκρεμότητες που έχει με την συμπαίκτριά της, με την ίδια να γίνεται έξαλλη.

«Μου μετέφεραν πολλοί τι συνέβη. Όταν έφυγα από το σπίτι, είχα πάρει αγάπη και με το που γυρνώ μαθαίνω ότι έχει γίνει συζήτηση ότι η κυρία Τσουμελέκα με απωθούσε, δεν με ήθελε για φίλη και δεν μπορούσε να μου το δείξει… Γιατί δεν τα είπε μπροστά μου ενώ όταν έφυγα, μου έλεγε πως με αγαπά;

Την ημέρα της μονομαχίας έπιασε τα χέρια μου κι έκλαιγε με αναφιλητά κι έλεγε δεν θέλω να φύγεις… Ένα θέατρο του παραλόγου κι όλα γίνονταν από πίσω μου… Δεν θέλω να μιλήσουμε, εμένα δεν μου κάνει. Μπορούσες να μου τα πεις αυτά την εβδομάδα πριν παίξω κι εσύ προτίμησες να τα κάνεις όλα π…α γιατί δεν περίμενες ότι θα γυρίσω» κατέληξε η Σάσα Μπάστα.