Ήλιος: Σε απόγνωση ο Δημήτρης με την υπόθεση του εξαφανισμένου γιατρού

Όλα όσα θα δούμε σήμερα (20/1)

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Ήλιος: Σε απόγνωση ο Δημήτρης με την υπόθεση του εξαφανισμένου γιατρού

Ραγδαίες αναμένεται να είναι οι εξελίξεις στο σημερινό (20/1) επεισόδιο της επιτυχημένης σειράς του ΑΝΤ1, Ήλιος, μιας και ο Δημήτρης θα βρεθεί σε απόγνωση, στην προσπάθειά του να βρει μία άκρη στην υπόθεση του εξαφανισμένου γιατρού.

Τι θα δούμε σήμερα στον Ήλιο (20/1) - Επεισόδιο 84

Η σχέση της Χρυσάνθης με τη μητέρα της, τη δικηγόρο Γαλανού, συνεχίζει να περνάει κρίση, παρά την εισαγωγή της μητέρας στο νοσοκομείο.

Οι κατηγορίες κατά του Διονύση εντείνονται, προκαλώντας έντονο προβληματισμό σε όλους. Η Λένα οδηγείται σε μια απόφαση που κλονίζει το Διονύση.

Ο Νικήτας και η Λήδα περνούν όμορφες στιγμές με το Χάρη και του προτείνουν κάτι, που αν το δεχτεί, θα αλλάξει τη ζωή όλων για πάντα. Η Ελένη έρχεται όλο και πιο κοντά με τον πατέρα της, το ίδιο και η Μαριάνθη...

Ο Στέφανος, στριμωγμένος από την Αθηνά, κάνει μια κίνηση που θα έχει απρόβλεπτες κι απειλητικές συνέπειες για εκείνον. Η Ελπίδα επιστρέφει στην Καβάλα για να κάνει έκπληξη στον Ιάσωνα, αλλά τελικά βρίσκεται αυτή μπροστά σε κάτι που δεν περίμενε… Κι ενώ η Αλίκη συγκρούεται για άλλη μια φορά με τη Γαλανού για το εργοστάσιο, ο Δημήτρης προσπαθεί να διαλευκάνει την υπόθεση του εξαφανισμένου γιατρού, που είχε σχέση με την κόρη της Γαλανού… ενώ σε λίγο καιρό η Λήδα θα γνωρίσει τον αδερφό του Νικήτα.

Τι θα δούμε στο αυριανό επεισόδιο της σειράς Ήλιος 21/01

Επεισόδιο 85. Ο Δημήτρης βγάζει κρυφά φωτογραφία τον Διονύση την ώρα που φέρεται επιθετικά στην κοπέλα που τον κατήγγειλε. Η Αλίκη βρίσκει στη Χρυσάνθη ένα σύμμαχο που δεν περίμενε… Η Ελπίδα ανησυχεί για το μέλλον του Ιάσωνα όταν μαθαίνει για τη σχέση του με την Ελένη. Ο Στέφανος τραυματίζεται μόνος του στη φυλακή και τον μεταφέρουν στο νοσοκομείο… Η Αλίκη βρίσκει στις ρόδες του αυτοκινήτου της ένα μικρό, φοβισμένο και ασυνόδευτο κοριτσάκι…