Χαιρέτα μου τον Πλάτανο: Σε άσχημη κατάσταση ο Κανέλλος μετά τη σύλληψη των φίλων του

Όλα όσα θα δούμε σήμερα (20/1)

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Χαιρέτα μου τον Πλάτανο: Σε άσχημη κατάσταση ο Κανέλλος μετά τη σύλληψη των φίλων του

Κανονικός χαμός αναμένεται να γίνει στο σημερινό (20/1) επεισόδιο της επιτυχημένης καθημερινής σειράς της ΕΡΤ, Χαιρέτα μου τον Πλάτανο, μιας και ο Κανέλλος θα βρεθεί σε πολύ άσχημη θέση καθώς οι φίλοι του συνελήφθησαν εξαιτίας του.

Τι θα δούμε σήμερα στο Χαιρέτα μου τον Πλάτανο (20/1) - Επεισόδιο 83

Όσο ο Θοδωρής και η Χρύσα ψάχνουν να βρουν τον Τζώρτζη για να τον πείσουν να γυρίσει πίσω, αυτός κάνει φιλοσοφικές συζητήσεις με τον παπά. Ο Κανέλος ζει ένα δράμα, αφού εξαιτίας του συνέλαβαν τους φίλους του και κινδυνεύουν να βρεθούν στο κελί τριαντατρία. Η Κατερίνα ανησυχεί και κάνει… αναπάντητες κλήσεις παντού, το ίδιο και η Τούλα που υποψιάζεται πως κάτι έχει πάει στραβά με την επιχείρηση «αυτοσχέδια βότκα».

Ο Σάββας προετοιμάζεται πυρετωδώς για το debate, ενώ ο Τζίμης είναι έτοιμος να αρχίσει να παίρνει… σπίτια ξεκινώντας με της Φιλιώς. Την ίδια ώρα μια βόλτα του παπά και του Τζώρτζη θα τους φέρει αντιμέτωπους με μια δυσάρεστη έκπληξη. Τι δουλειά έχουν δυο μασκαρεμένοι παπάδες με την εικόνα της Παναγιάς της Πλατανιώτισσας ανά χείρας έξω από την εκκλησία;

Τι θα δούμε αύριο (21/1) - Επεισόδιο 84

Μπορεί ο παπάς μας να είναι δεμένος χειροπόδαρα μαζί με τον Τζώρτζη, αλλά η αυθεντική εικόνα της Παναγιάς είναι ασφαλής. Το debate ξεκινάει με συντονιστή τον Μένιο, που κλέβει τις εντυπώσεις, ενώ η Κατερίνα ετοιμάζεται να πιάσει δουλειά ως μπαρίστα στου Τζίμη, παρόλο που ο Παναγής κάνει τα αδύνατα δυνατά για να τη μεταπείσει.

Η Αλίκη, πάλι, βρίσκεται πίσω από τη νέα φωτογράφιση της Χρύσας, και ετοιμάζεται να την κάνει διάσημη ως… κότα! Την ίδια ώρα, ο πληγωμένος Τζίμης διώχνει την Κική με τον χειρότερο τρόπο, ενώ ο Σάββας τον πιέζει να δεσμεύσει όλα τα σπίτια που έχουν υποθηκεύσει οι Πλατανιώτες. Τι θα κάνει ο Κανέλλος όταν ακούσει τη Βαλέρια να λέει πως ο γάμος του με την Αλίκη είναι άκυρος; Γιατί αποκάλυψε ο Τζώρτζης στους κλέφτες πού έχει κρύψει ο παπάς την πραγματική εικόνα;