DWTS Highlights (21/1): Η συνάντηση Καγιά - Παπαβλασοπούλου και το ζευγάρι που αποχώρησε

Όλα όσα είδαμε στο χθεσινό επεισόδιο

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
DWTS Highlights (21/1): Η συνάντηση Καγιά - Παπαβλασοπούλου και το ζευγάρι που αποχώρησε

Ακόμα ένα εντυπωσιακό live του Dancing with the Stars ολοκληρώθηκε το βράδυ της Παρασκευής (21/1) και εμείς, όπως πάντα, σας έχουμε συγκεντρώσει όλα τα highlights του. Από την επική συνάντηση της Ισμήνης Παπαβλασοπούλου με τη Βίκυ Καγιά στο ζευγάρι που αποχώρησε οικειοθελώς από τον διαγωνισμό.

Τι είδαμε χθες στο Dancing With the Stars (21/1)

«Δεν πιστεύω να έρθεις κι εδώ να μου φας τη δουλειά;» - Αμηχανία με το σχόλιο της Καγιά στην Παπαβλασοπούλου

Την Ισμήνη Παπαβλασοπούλου και τον Άγγελο Μπράτη υποδέχτηκαν στο αποψινό (21/1) live του DWTS η Βίκυ Καγιά και ο Λάμπρος Φισφής, με τους 2 κριτές του GNTM να είναι έτοιμοι να ξεδιπλώσουν τις χορευτικές τους ικανότητες.

«Απόψε η κατάσταση έχει γίνει υπέρ καρασυγκλό, all the freaking way, γιατί έχουμε εδώ πέρα τα αστέρια μας την Ισμήνη και τον Άγγελο και θα χορέψετε» είπε η παρουσιάστρια την ώρα που τους κάλεσε στο πλατό.

Η Ισμήνη χόρεψε fusion tango και αμέσως μετά την εμφάνισή της, η Βίκυ Καγιά δεν δίστασε να της πει: «Σου άρεσε; Δεν πιστεύω να έρθεις κι εδώ και να μου φας τη δουλειά;».

«Κοίταξε είναι πάρα πολύ ωραία εδώ» απάντησε με χιούμορ η Ισμήνη με την Βίκυ να προσθέτει: «Αν δηλαδή σου κάνει το κανάλι μια πρόταση θα δεχτείς;».

«Είμαι ανοιχτή γενικά», κατέληξε η νέα κριτής του ριάλιτι μοντέλων, η οποία φαίνεται πως δεν έχει "κλείσει" ακόμα για τον πέμπτο κύκλο.

Η ανατρεπτική οικειοθελής αποχώρηση

Το αγαπημένο show χορού πλησιάζει σιγά σιγά προς το μεγάλο φινάλε και έτσι ο ανταγωνισμός ανάμεσα στα ζευγάρια είναι πολύ μεγάλος.

Καθώς η Βίκυ Καγιά ανακοίνωνε τα ονόματα των ζευγαριών που περνάνε στην επόμενη φάση, στο τέλος έμεινε η Μπέσσυ Αργυράκη με τον παρτενέρ της και ο Έντουαρντ Στεργίου με τη δική του παρτενέρ.

Στο σημείο αυτό, η τραγουδίστρια πήρε το λόγο και εξήγησε πως επιθυμεί να δώσει τη θέση της στον Έντουαρντ και να αποχωρήσει εκείνη από τον διαγωνισμό, μία κίνηση που συγκίνησε ιδιαίτερα τόσο τη Βίκυ Καγιά όσο και την κριτική επιτροπή.