Ελλάδα έχεις ταλέντο: Εμφανίστηκαν πρώην παίκτριες της Φάρμας - Πέρασαν με golden buzzer

Αποθεώθηκαν από την κριτική επιτροπή

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Ελλάδα έχεις ταλέντο: Εμφανίστηκαν πρώην παίκτριες της Φάρμας - Πέρασαν με golden buzzer

Από την Φάρμα στην σκηνή του Ελλάδα έχεις ταλέντο βρέθηκαν δύο πρώην παίκτρις. Ο λόγος για τις αδερφές Τσικιτίκου, την Φένια και την Έλενα (διαβάστε εδώ την συνέντευξη τους στο περιοδικό YOU).

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου μάλιστα τις αναγνώρισε αμέσως με το που εμφανίστηκαν στην σκηνή του τάλεντ σόου: «Αν δεν κάνω λάθος σας έχω ξαναδεί στην τηλεόραση, στην Φάρμα! Σωστά; Σας αρέσει η τηλεόραση», είπε χαρατηριστικά ο κριτής.

«Είπαμε να περάσουμε λίγο και από την αγροτιά. Μας αρέσει η πρόκληση και να ρισκάρουμε. Πριν από χρόνια συμμετείχαμε στο So you think you can dance, το 2008 παρακαλώ» είπαν οι δίδυμες και αμέσως μετά υποδέχτηκαν την ομάδα τους παρουσιάζοντας το χορευτικό τους σόου.

Μάλιστα, αποθεώθηκαν από την κριτική επιτροπή και κυρίως από τον Τάκη Ζαχαράτο, ο οποίος πάτησε το δεύτερο Golden Buzzer για φέτος, δίνοντας τους το εισιτήριο για τον Ημιτελικό.

Η εμφάνιση των αδερφών Τσικιτίκου στο Ελλάδα έχεις ταλέντο

Τι νούμερα έκανε το Ελλάδα Έχεις Ταλέντο στην πρεμιέρα του;

Πρεμιέρα έκανε το βράδυ του Σαββάτου (8/1), το νέο ψυχαγωγικό show του ΑΝΤ1, Ελλάδα Έχεις Ταλέντο και η αλήθεια είναι πως από την πρώτη κιόλας μέρα προβολής του, κατάφερε να μαγνητίσει το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού.

Ένα απολαυστικό ταξίδι ξεκίνησε με σκοπό την ανάδειξη του μεγάλου νικητή, ο οποίος θα κερδίσει τον τίτλο, αλλά και το χρηματικό έπαθλο των 50.000 ευρώ.

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου και ο Τάκης Ζαχαράτος αναφέρθηκε με συγκινητικό τρόπό στον ΑΝΤ1, ενώ από την μεριά της η Κρυσταλλία καθήλωσε τους πάντες με το σέξι φόρεμά της ενώ από την Έλενα Χριστοπούλου τόνισε για ακόμη μια φορά ότι θα αναλάβει όπως φαίνεται τον ρόλο του αυστηρού κριτή.

"Κυρίες και κύριοι καλησπέρα σας! Το Ελλάδα Έχεις Ταλέντο, το διασημότερο show παγκοσμίως επιστρέφει εδώ απ’ όπου ξεκίνησε. Στην τηλεόραση του ΑΝΤ1! Ένα show που καθηλώνει κάθε χρόνο εκατομμύρια τηλεθεατές κι έχει αγαπηθεί όσο κανένα άλλο στον κόσμο. Από αυτή εδώ τη σκηνή θα περάσουν εκατοντάδες άνθρωποι που θα διαγωνιστούν και θα μας επιδείξουν τις ικανότητές τους. Όλοι όμως έχουν έναν στόχο, να δικεκδικήσουν το μεγάλο έπαθλο των 50 χιλιάδων ευρώ” ήταν τα πρώτα λόγια των παρουσαστών.

Prime time

  • ALPHA: Η Χαρτοπαίχτρα 10,6
  • ΑΝΤ1: Ελλάδα Έχεις Ταλέντο 18,5
  • STAR: Minions 9,3
  • ΣΚΑΙ: Survivor 5 25,2
  • Mega: Οι απαράδεκτοι 7,0
  • OPEN: Σ' αγαπώ μεν Αλλά 3,4
  • OPEN: Ο Άλβιν και η Παρέα του 3,4