MasterChef 6: Συγκίνησε τους κριτές με το μήνυμα που έστειλε ο βίγκαν βοσκός

«Προσπαθώ όσο μπορώ να μην εκμεταλλεύομαι ούτε τους ανθρώπους γιατί...»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
MasterChef 6: Συγκίνησε τους κριτές με το μήνυμα που έστειλε ο βίγκαν βοσκός

Το φετινό MasterChef 6 όπου προβάλλεται μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του STAR φαίνεται να έχει αρκετό ενδιαφέρον για άλλη μια φορά (δείτε εδώ τα highlights της προηγούμενης εβδομάδας).

Πιο συγκεκριμένα, ο Γιώργος ο οποίος έχει καταγωγή από την Επίδαυρο αποκάλυψε ότι έχει πατέρα βοσκό με αποτέλεσμα να τον φέρει από νωρίς σε επαφή με την εκτροφή ζώων.

Από την άλλη, ο ίδιος ανέφερε πως ακολούθησε ένα εντελώς διαφορετικό μονοπάτι καθώς εν μία νυκτί όπως είπε πήρε την απόφαση να γίνει βίγκαν.

Οι δηλώσεις του Γιώργου στο MasterChef 6

«Προσπαθώ όσο μπορώ να μην εκμεταλλεύομαι ούτε τους ανθρώπους γιατί όταν μιλάμε για εκμετάλλευση οποιουδήποτε όντος αναφερόμαστε και στους ανθρώπους και έχει να κάνει με τα εργασιακά, με σεξισμό και ομοφοβία».

Έτσι ο Σωτήρης Κοντιζάς δεν δίστασε να σχολιάσει χαρακτηριστικά: «Είναι μία φοβερή πρόκληση για τους μάγειρες, λίγο αντιδρώ όταν είναι η εύκολη λύση, το τόφου, το κάσιους, το γάλα αμυγδάλου. Θα ήθελα να σκεφτεί κάποιος και έξω από το κουτί».

MasterChef 6: Παίκτης αποκαλύπτει ότι «κόπηκε» επίτηδες

Στην παρέα του Breakfast@Star, βρέθηκε καλεσμένος, το πρωί της Τετάρτης 19/01, ο Νίκος ο οποίος μαγείρεψε το γιγάντιο άψητο μπιφτέκι με τα τσιπς γλυκοπατάτας στο MasterChef - δείτε εδώ τι συνέβη στο χθεσινοβραδινό 18/01 επεισόδιο - , που τον άφησαν εκτός διαγωνισμού. Ο διαγωνιζόμενος μεταξύ άλλων αποκάλυψε τον λόγο για τον οποίο δεν πέρασε στην επόμενη φάση.

Όπως αποκάλυψε στους παρουσιαστές της εκπομπής, ο Νίκος, η μητέρα του τον κάλεσε με βίντεο κλήση περίπου είκοσι φορές, με αποτέλεσμα να τον ανάγκασε να χάσει επίτηδες τη δοκιμασία γιατί δεν μπορούσε να συγκεντρωθεί στο να ολοκληρώσει με επιτυχία την οντισιόν του και την προσπάθειά του.

Ο διαγωνιζόμενος ανέφερε ότι έτσι και αλλιώς ήταν χαμένη υπόθεση αφού έτσι και αλλιώς είναι ερασιτέχνης, και ήθελε απλώς να δοκιμάσει τις ικανότητές του.