Εκτός OPENtv δυο μεγάλα ονόματα παρουσιαστών μετά από απόφαση του Γιάννη Λάτσιου

Φεύγουν εντελώς μετά το τέλος των εκπομπών τους

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Εκτός OPENtv δυο μεγάλα ονόματα παρουσιαστών μετά από απόφαση του Γιάννη Λάτσιου

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις με την πορεία του OPENtv. Μετά τις αποχωρήσεις που είδε την περσινή σεζόν, το κανάλι προσπαθεί να επαναφέρει τα υψηλά νούμερα τηλεθέασης, ωστόσο, δεν τα καταφέρνει με τα θηρία προγράμματα που διαθέτουν τα ανταγωνιστικά κανάλια.

Η έλευση του Γιάννη Λάτσιου και της Χρύσας Μασούρου ωστόσο, φέρνει μεγάλες αλλαγές με σκοπό από τη νέα χρονιά το κανάλι να επανέλθει δυναμικά στη μάχη της τηλεθέασης.

Ποιο φεύγουν από το OPENtv;

Όπως αναφέρει το περιοδικό «Ciao», σχεδόν καμία από τις υπάρχουσες εκπομπές δεν θα συνεχιστεί τη σεζόν 2022-2023, ενώ σίγουρο δεν θεωρείται ούτε το μέλλον παρουσιαστών και δημοσιογράφων του σταθμού.

Αυτό που θεωρείται βέβαιο σύμφωνα με το συγκεκριμένο δημοσίευμα είναι πως εκτός προγράμματος και καναλιού θα βρουν οι δύο παρουσιάστριας της πρωινής ζώνης που δεν κατάφεραν να αποκτήσουν κοινό όλους αυτούς τους μήνες - και αυτό φαίνεται από την τηλεθέαση. Ο λόγος για τη Μπέττυ Μαγγίρα και την Ελένη Τσολάκη οι οποίες αναμένεται να αποχωρήσουν από το κανάλι μετά το φινάλε των εκπομπών τους.

Εκτός OPENtv Τσολάκη και Μαγγίρα

Οι συζητήσεις της Μαγγίρα με τους ιθύνοντες

Η έλευση του Γιάννη Λάτσιου και της Χρύσας Μασούρου στο Open έκανε τα τηλέφωνα να πάρουν φωτιά. Τα χαμηλά νούμερα που σημειώνει ο σταθμός, κυρίως στον ψυχαγωγικό τομέα, προβληματίζει τους ιθύνοντες. Φαίνεται πως έχουν εντολή όποια εκπομπή δεν κάνει νούμερα πάνω από τον μέσο όρο του σταθμού να «κόβεται». Εδώ και δύο εβδομάδες, όπως όλα δείχνουν, έχουν ξεκινήσει οι διορθωτικές κινήσεις για να δοθεί μια δεύτερη ευκαιρία σε όλους.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του okmag, συζητήσεις και μυστικά ραντεβού για την εκπομπή της Μπέττυς Μαγγίρα, «Ποιος είναι πρωινιάτικα» κάνουν τις τελευταίες μέρες οι υπεύθυνοι του σταθμού. Ο σκοπός είναι να ενισχύσουν, μπροστά και πίσω από τις κάμερες, την εκπομπή που σημειώνει πολύ χαμηλά νούμερα στους πίνακες τηλεθέασης. Φτάνοντας ακόμη και το 3% σε μέσο όρο. Tα σενάρια για διακοπή της εκπομπής... διαβάστε την συνέχεια στο okmag.gr