Μόλις Χθες: Ο Αντώνης μεταφέρεται στο νοσοκομείο

Όλες οι εξελίξεις στο σημερινό 26/1 επεισόδιο της σειράς

Αναστασία Χήρα
Youweekly Editor
Μόλις Χθες: Ο Αντώνης μεταφέρεται στο νοσοκομείο

Ραγδαίες θα είναι οι εξελίξεις στο σημερινό 26/1 επεισόδιο της σειράς «Μόλις Χθες», μετά και από την υποτροπή της Έλενας στον τζόγο και κλοπή χρημάτων από τον ίδιο τον Μιχάλη. Απόψε, μάλιστα, πρόκειται να δούμε τον Αντώνη να μεταφέρεται στο νοσοκομείο...

Τι θα συμβεί στο σημερινό 26/1 επεισόδιο της σειράς «Μόλις Χθες»

Επεισόδιο 78

Ο Αντώνης μεταφέρεται στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώνεται ότι χρειάζεται να χειρουργηθεί. Ο Στάθης είναι προφυλακισμένος και η Κέλλυ με τον Χρήστο κοντεύουν να τρελαθούν. Η Κατερίνα είναι στο σπίτι της Μαρίας με τον Μιχάλη και την Έλενα, έρχεται η Λουίζα να την πάρει και τους πληροφορεί για το ατύχημα του Αντώνη. Ο Σπύρος προσπαθεί να μεταπείσει τη Λουίζα για το διαζύγιο και αργότερα να χειραγωγήσει την Κατερίνα. Ο Μιχάλης μαθαίνει για τον δεσμό του Αχιλλέα και της Χριστίνας ενώ ο Στέφανος συναντιέται με τη Μαρία και ο Θάνος ζηλεύει. Ο Μιχάλης ανακαλύπτει για την Έλενα κάτι που τον κάνει έξαλλο.

Όλες οι εξελίξεις στο επόμενο επεισόδιο

Επεισόδιο 79

Ο Σπύρος δεν σκοπεύει να δώσει διαζύγιο στη Λουίζα κι εκείνη του ζητά να φύγει απ’ το σπίτι, αλλά δεν θα είναι τόσο εύκολο τελικά, γιατί εκείνος χρησιμοποιεί ύπουλα το παιδί εναντίον της. Όμως δεν είναι μόνο αυτό το πρόβλημα που ταλανίζει τη Λουίζα, ο Όμιλος κινδυνεύει να χρεοκοπήσει. Πρέπει να πουλήσουν την περιουσία τους για να προλάβουν την κατάσχεση και ο Ορέστης αντιδρά, που δεν μπορεί να δεχτεί πως θα καταστραφεί από τις αποφάσεις της αδερφής του και παίρνει την κατάσταση στα χέρια του. Την ίδια στιγμή, στο νοσοκομείο, ο Αντώνης συνέρχεται και παρόλο τις διαφορές τους, ο Ιάσονας επιχειρεί να τον προσεγγίσει. Ο Αχιλλέας και η Χριστίνα προσπαθούν να ισορροπήσουν στις συμπληγάδες των οικογενειών τους, ενώ παράλληλα, η Κέλλυ και η Βέρα είναι έτοιμες να κάνουν τα πάντα για να βγάλουν τον Στάθη από τη φυλακή. Εντωμεταξύ, ξημερώνει η μεγάλη μέρα του Μιχάλη. Τα εγκαίνια του οικολογικού resort είναι γεγονός, όμως τα πάθη της Έλενας είναι ικανά να καταστρέψουν τα πάντα. Κι εκεί που όλα δείχνουν να έχουν πάρει την πορεία τους, η Λουίζα κάνει την ανατροπή.