Ο Σασμός θα γίνει δίωρος - Η νέα ώρα που θα παίζει στον ALPHA

Με τη νέα σεζόν θα φέρει τα πάνω κάτω στην prime time ζώνη

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ο Σασμός θα γίνει δίωρος - Η νέα ώρα που θα παίζει στον ALPHA

Η συνέχεια του Σασμού, που θεωρείται η αποκάλυψη της σεζόν, είναι δεδομένη με το κανάλι όμως να μην σκοπεύει να ανακοινώσει άμεσα τις προθέσεις του.

Ο β’ κύκλος έχει αποφασιστεί, ωστόσο ούτε οι ίδιοι οι ηθοποιοί δεν έχουν ξεκινήσει τις συζητήσεις με τον σταθμό, καθώς οι ιθύνοντες θεωρούν πως είναι ακόμα πολύ νωρίς για επίσημες ανακοινώσεις ή διαπραγματεύσεις με το cast.

Αυτό που πρέπει να θεωρείται επίσης δεδομένο, είναι πως δεν υπάρχει η παραμικρή περίπτωση η ιστορία να «τραβηχτεί» και για τρίτο κύκλο, καθώς η ιστορία έδειξε πως κάτι τέτοιο θα κούραζε το τηλεοπτικό κοινό. Στον ALPHA θεωρούν πως επιβάλλεται να εξασφαλίσουν το δυνατό χαρτί τους και για του χρόνου, σε καμία περίπτωση όμως δεν θα ρίσκαραν να κουράσουν ή να απογοητεύσουν με την πλοκή τους τηλεθεατές.

Το πιθανότερο είναι η επίσημη ανακοίνωση για τη συνέχει του «Σασμού» να λάβει χώρα μετά το Πάσχα.

Με νέα ώρα ο Σασμός την επόμενη σεζόν

Σύμφωνα με πληροφορίες το μπάτζετ της σειράς θα αυξηθεί σημαντικά. Ένας από τους λόγους είναι ότι ο «Σασμός» θα είναι στο πρόγραμμα του καναλιού με διπλά επεισόδια και θα παίζουν είτε στη ζώνη 21:00 – 23:00 είτε στη ζώνη 22:00 – 00:00.

O σταθμός δε θα έχει ριάλιτι ούτε την επόμενη σεζόν. Άλλωστε αυτού του είδους τα προγράμματα φέτος δε σημειώνουν μεγάλη επιτυχία σε αντίθεση με τα προηγούμενα χρόνια. Είναι κοινή παραδοχή ότι φέτος είναι η χρονιά της μυθοπλασίας. Μένει να δούμε με ποιον τρόπο θα διαμορφωθεί το σενάριο της σειράς τη νέα σεζόν.

Θυμίζουμε ότι η σειρά είναι βασισμένη στο ομώνυμο best seller του Σπύρου Πετρουλάκη και σύμφωνα με αυτό στο τέλος ο Νικηφόρος σκοτώνει τον Μαθιό (διαβάστε εδώ το φινάλε του βιβλίου!)