Φάρμα 2 Highlights (1/2): Η επιστροφή της Αγγελικής Ηλιάδη και η επανασύνδεση με τον Γρηγόρη

Όλα όσα είδαμε στο χθεσινό επεισόδιο

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Φάρμα 2 Highlights (1/2): Η επιστροφή της Αγγελικής Ηλιάδη και η επανασύνδεση με τον Γρηγόρη

Ακόμα ένα επεισόδιο της Φάρμας ολοκληρώθηκε το βράδυ της Τρίτης (1/2) και εμείς έχουμε συγκεντρώσει όλα τα highlights του, τα οποία φυσικά επικεντρώνονται στη μεγάλη επιστροφή της Αγγελικής Ηλιάδη στο ριάλιτι επιβίωσης.

Τι είδαμε χθες (1/2) στη Φάρμα 2

Επέστρεψε η Αγγελική Ηλιάδη - Ξέσπασε σε κλάματα η Σάσα Μπάστα

Στο χθεσινό 1/2 επεισόδιο της Φάρμας 2 είχαμε επιστροφές που οι παίκτες δεν περίμεναν. Μετά από την ξαφνική αποχώρησή της από το παιχνίδι, η Αγγελική Ηλιάδη, έκανε έκπληξη στους συμπαίκτες της, αφού όπως είπε επέστρεψε για τα καλά. Η τραγουδίστρια ήταν μια από τις πιο αγαπημένες παίκτριες του κοινού, και μέσα στο παιχνίδι είχε αναπτύξει μια ισχυρή φιλία με την Σάσα Μπάστα και μια δυνατή σχέση αγάπης με τον Γρηγόρη Αναστασιάδη.

«Χαίρομαι πολύ που είμαι εδώ. Ήρθα για να σας δώσω δύναμη, κέφι και βοήθεια… Μου έλειψαν τα πάντα, το σπίτι μας, η φάρμα μας. Είμαι πανέτοιμη κι επειδή τα παιδιά πέρασαν πολλή ταλαιπωρία από τότε που έφυγα, είμαι εδώ για να βοηθήσω», είπε η Αγγελική Ηλιάδη, με την Σάσα Μπάστα να τρέχει να την αγκαλιάσει ενώ ξέσπασε σε κλάματα.

Η στιγμή της συνάντησης Γρηγόρη και Αγγελικής - Έτρεξε στην αγκαλιά του

Η Αγγελική Ηλιάδη επέστρεψε στη Φάρμα 2 στο χθεσινό 1/2 επεισόδιο και όλοι οι παίκτες έμειναν άναυδοι με την έκπληξη που τους έκανε. Η Σάσα Μπάστα, μάλιστα, δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της με την επιστροφή της φίλης της, ενώ και ο Γρηγόρης Αναστασιάδης δεν μπορούσε να πιστέψει στα μάτια του.

Το ζευγάρι μετά από πολύ καιρό συναντήθηκε ξανά και μπορούν και πάλι να ζήσουν τον έρωτα τους. Οι δυο τους ξέκλεψαν λίγο χρόνο μακριά από τους συμπαίκτες τους για να μιλήσουν, ενώ δεν μπορούσαν να μην υπενθυμίζουν συνεχώς πόσο πολύ είχαν λείψει ο ένας στον άλλο.