Χαιρέτα μου τον Πλάτανο: Ο Παναγής βρίσκεται στο σπίτι του Σάββα να κάνει μασάζ στη Βαλέρια

Τι θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο της σειράς;

Αναστασία Χήρα
Youweekly Editor
Χαιρέτα μου τον Πλάτανο: Ο Παναγής βρίσκεται στο σπίτι του Σάββα να κάνει μασάζ στη Βαλέρια

Αρκετό ενδιαφέρον θα έχουν οι εξελίξεις στο σημερινό 2/2 επεισόδιο της σειράς της ΕΡΤ, «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο», μετά από την ρήξη στη σχέση του Παναγή και της Κατερίνας, ενώ σήμερα ο ίδιος θα βρεθεί στο σπίτι του Σάββα να κάνει μασάζ στη Βαλέρια...

Οι εξελίξεις στο σημερινό επεισόδιο της σειράς Χαιρέτα μου τον Πλάτανο

Επεισόδιο 91

Ο Παναγής έχει έρθει στα όριά του με τις έρευνες της Κατερίνας κι ενώ θέλει να τα αφήσουν όλα πίσω τους, τελικά βρίσκεται στο σπίτι του Σάββα να κάνει μασάζ στη Βαλέρια, ενόσω η Κατερίνα ψάχνει στοιχεία για την Κατίνα. Το θεατρικό του Χαραλάμπη ξυπνάει μεγάλες κόντρες, αφού η Αγγέλα και η Καλλιόπη τσακώνονται για το ποια είναι η καλύτερη… τραγουδίστρια, ενώ η Χρύσα με την Τούλα κάνουν διαγωνισμό χορού μεταξύ τους. Ο Κανέλλος μεσολαβεί για να τα βρουν ο Τζώρτζης και η Χρύσα, άλλα τα πράγματα γίνονται χειρότερα. Το βίντεο με τον Ηλία, που προσπάθησε να πουλήσει την εικόνα της Παναγίας, κάνει τον γύρο του χωριού και ο μπακάλης μας βρίσκεται σε δύσκολη θέση, το ίδιο και η Μάρμω, που αποφασίζει να αποκαλύψει στον Θοδωρή το μεγαλύτερο μυστικό της ζωής της.

Η Βαλέρια και ο Σάββας.

Τι θα δούμε στο επόμενο επεισόδιο

Επεισόδιο 92

Η Κική κατηγορεί ευθέως τον Τζίμη ότι προσφέρει ύποπτες «υπηρεσίες» σε γηραιές κυρίες και μετά τις… ξεπαστρεύει, την ώρα που η Κατερίνα επιμένει να πάει στην Αθήνα για να συναντήσει την ξαδέρφη της Κατίνας. Ο Παναγής, από την άλλη, επιμένει πως προέχει να βρουν λεφτά για να πάρουν τα σπίτια τους πίσω και προσπαθεί να κατεβάσει ιδέες με τον Σίμο, που πάει γυρεύοντας για… μπελάδες. Ο Σάββας προχωράει το σχέδιό του για να κερδίσει τις εκλογές και ο Ηλίας ψάχνει τρόπους να κερδίσει πίσω την εκτίμηση των συγχωριανών του.