Δεν υπάρχει γυρισμός: Η οριστική απόφαση του ALPHA για τον Σασμό

Δυστυχώς ή ευτυχώς;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Δεν υπάρχει γυρισμός: Η οριστική απόφαση του ALPHA για τον Σασμό

Ο Σασμός είναι η φετινή αποκάλυψη του ALPHA και σίγουρα το δυνατότερο χαρτί του με τα καθημερινά απίστευτα ποσοστά τηλεθέασης που φέρνει - δείτε εδώ πόσο έφτασε εχθές στο δυναμικό κοινό.

Για τον λόγο αυτό οι ιθύνοντες αποφάσισαν ενώ αρχικά είχε καθοριστεί η σειρά να ολοκληρωθεί σε μια σεζόν, να τραβήξουν τα stories των πρωταγωνιστών για να δώσουν παράταση και να προχωρήσει και του χρόνου.

Ο β’ κύκλος έχει αποφασιστεί, ωστόσο ούτε οι ίδιοι οι ηθοποιοί δεν έχουν ξεκινήσει τις συζητήσεις με τον σταθμό, καθώς οι ιθύνοντες θεωρούν πως είναι ακόμα πολύ νωρίς για επίσημες ανακοινώσεις ή διαπραγματεύσεις με το cast. Το πιθανότερο είναι η επίσημη ανακοίνωση για τη συνέχει του «Σασμού» να λάβει χώρα μετά το Πάσχα.

Σύμφωνα με πληροφορίες το μπάτζετ της σειράς θα αυξηθεί σημαντικά. Ένας από τους λόγους είναι ότι ο «Σασμός» θα είναι στο πρόγραμμα του καναλιού με διπλά επεισόδια και θα παίζουν είτε στη ζώνη 21:00 – 23:00 είτε στη ζώνη 22:00 – 00:00.

Δυστυχώς για τους φανατικούς του Σασμού όμως...

Αυτό που πρέπει να θεωρείται επίσης δεδομένο, είναι πως δεν υπάρχει η παραμικρή περίπτωση η ιστορία να «τραβηχτεί» και για τρίτο κύκλο, καθώς η ιστορία έδειξε πως κάτι τέτοιο θα κούραζε το τηλεοπτικό κοινό. Στον ALPHA θεωρούν πως επιβάλλεται να εξασφαλίσουν το δυνατό χαρτί τους και για του χρόνου, σε καμία περίπτωση όμως δεν θα ρίσκαραν να κουράσουν ή να απογοητεύσουν με την πλοκή τους τηλεθεατές.

Αυτό είναι το τέλος της σειράς Σασμός

Πρεμιέρα πραγματοποίησε η θεατρική παράσταση «Η μηχανή του Τούρινγκ» στην οποία πρωταγωνιστεί ο Ορφέας Αυγουστίδης και στο κοινό βρέθηκε η μητέρα του, Μαρία Τζομπανάκη για να τον απολαύσει και να τον στηρίξει.

«Χάρηκα που είδα τη μητέρα μου στο κοινό, δεν με αγχώνει, με ανακουφίζει. Δεν πρέπει να σε αγχώνουν οι άνθρωποι που σε αγαπάνε», είπε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός.

Για την κοινή τους πορεία στον «Σασμό»: «Νιώθουμε πολύ τυχεροί που είχαμε αυτήν την ευκαιρία να δουλέψουμε μαζί». «Το spoiler για τον “Σασμό” είναι ότι στο τέλος θα πεθάνουν όλοι!», είπε με πολύ χιούμορ ο Ορφέας Αυγουστίδης.