Φάρμα 2: Μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο η Σάσα Μπάστα

Σε σοκ όλοι οι παίκτες

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Φάρμα 2: Μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο η Σάσα Μπάστα

Πριν από λίγα λεπτά ξεκίνησε άλλο ένα επεισόδιο της Φάρμας 2 με μια δυσάρεστη εξέλιξη. Πιο συγκεκριμένα, η Σάσα Μπάστα δεν αισθάνθηκε καλά με αποτέλεσμα να χάσει τις αισθήσεις της και να πέσει κάτω.

Έτσι, η Αγγελική Ηλιάδη η οποία ήταν ακριβώς δίπλα της άρχισε να φωνάζει σοκαρισμένη τους υπόλοιπους παίκτες για βοήθεια και για να μεταφέρουν την Σάσα Μπάστα στο κρεβάτι. Έτσι, στο σημείο έσπευσε άμεσα γιατρός της παραγωγής όπου και η τραγουδίστρια μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Η λιποθυμία της Σάσας Μπάστα στη Φάρμα 2

Έκτακτες αποφάσεις του ΑΝΤ1 για τη Φάρμα - Παίρνει τη θέση της ο...

Η Φάρμα προσπάθησε σημαντικά ωστόσο δεν τα κατάφερε. Το ριάλιτι επιβίωσης του ΑΝΤ1, στη δεύτερη σεζόν του δεν μπόρεσε να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων και έτσι ο σταθμός αναγκάστηκε να προχωρήσει σε ησμαντικές αλλαγές στο πρόγραμμά του.

Μπορεί το κανάλι να κατάφερε να κάνει μέχρι και την Αγγελική Ηλιάδη να επιστρέψει ωστόσο τα νούμερα τηλεθέασης που σημειώνει καθημερινά η Φάρμα είναι πολύ χαμηλά.

Οι αλλαγές που θα γίνουν στον ΑΝΤ1 λόγω Φάρμας

Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες που έχουν κυκλοφορήσει, η Φάρμα θα αλλάξει μέρες προβολής και έτσι από εδώ και πέρα θα τη βλέπουμε στο πρόγραμμά μας, Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή. Τη θέση της, στο καθημερινό πρόγραμμα του ΑΝΤ1 θα πάρει ο Ήλιος, ο οποίος επιστρέφει στην prime time, ενώ το 5Χ5 του Μάρκου Σεφερλή θα παίζει καθημερινά στις 17:30.