Η τελευταία ώρα: Ο Μάρκος είναι αποφασισμένος να κερδίσει ξανά την Έλλη

Όλα όσα θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο 8/02

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Η τελευταία ώρα: Ο Μάρκος είναι αποφασισμένος να κερδίσει ξανά την Έλλη

Μπορεί τα νούμερα τηλεθέασης που σημειώνει να μην είναι ικανοποιητικά, ωστόσο οι εξελίξεις στο σημερινό (8/02) επεισόδιο της σειρά του OPEN, «Η Τελευταία Ώρα» είναι άκρως καταιγιστικές.

Οι σημερινές εξελίξεις στην σειρά «Η Τελευταία Ώρα»

Δεν θα επιστρέψει στην υποκριτική μετά τη δίκη του Η Έλλη εκτός από την προσωπική κατάσταση ανάμεσά τους έχει να διαχειριστεί και τις δυσμενείς συνθήκες που επικρατούν στο σπίτι της.

Η Μαρίνα κάνει μία πράξη απελπισίας και προβαίνει σε απόπειρα αυτοκτονίας. Το γεγονός αυτό φέρνει στην επιφάνεια τα πραγματικά αισθήματα όλων για εκείνη, ενώ η ίδια βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση και παλεύει για τη ζωή της.

Από την άλλη, ο Μάρκος κάνει μία ακόμη προσπάθεια να διεκδικήσει την Έλλη. Η κοπέλα, όμως, εκτός από την προσωπική κατάσταση ανάμεσά τους έχει να διαχειριστεί και τις δυσμενείς συνθήκες που επικρατούν στο σπίτι της, μετά την απόφαση των γονιών της να δώσουν τέλος στη σχέση τους και τις αποκαλύψεις που έλαβαν χώρα.

Η υπόθεση της σειράς

«Η Τελευταία Ώρα» είναι η νέα καθημερινή, ερωτική, δραματική σειρά μυστηρίου του OPEN, σε σκηνοθεσία του Στάμου Τσάμη και έκανε πρεμιέρα στις 22/11 στις 17:50 με ένα συγκλονιστικό πρώτο επεισόδιο.

Καθηλωτική, συγκινητική και γεμάτη ανατροπές η «ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΩΡΑ» έρχεται καθημερινά στο OPEN. Πόσο εύκολα μπορούν να ανατραπούν όλα ξαφνικά; Αρκεί μία λάθος κίνηση και τα μυστικά που ήταν καλά κρυμμένα για χρόνια έρχονται στο φως.

Πάθη, έρωτες, αντιζηλίες, ψέματα και θανάσιμα μυστικά ανατρέπουν τις ζωές των ηρώων της σειράς και τους φέρνουν αντιμέτωπους με την αλήθεια που πίστευαν πως είχε ξεχαστεί.