Masterchef 6: Η πρώτη αποχώρηση από το παιχνίδι - Άλαλοι κριτές και παίκτες στο πλατό

Ο παίκτης που πήρε την θέση του

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Masterchef 6: Η πρώτη αποχώρηση από το παιχνίδι - Άλαλοι κριτές και παίκτες στο πλατό

Ολοκληρώνεται σιγά σιγά η δεύτερη φάση του bootcamp στο MasterChef 6 και απόψε 8/2 θα παρακολουθήσουμε τις τελευταίες μαγειρικές μονομαχίες, για την κατάκτηση μιας θέσης στον διαγωνισμό -αυτοί είναι οι 6 παίκτες που έχουν καταφέρει να μπουν στο παιχνίδι-.

Οι παίκτες που είχαν συγκεντρώσει τρία «ναι» επέλεξαν τους αντιπάλους τους, ωστόσο τελευταία στιγμή υπήρξε μια ανατροπή. Συγκεκριμένα, ο κύριος Σταύρος που είχε περάσει στην επόμενη φάση αποφάσισε να αποχωρήσει από τι ριάλιτι μαγειρικής για προσωπικούς λόγους.

Έτσι την θέση του πήρε ως πρώτη επιλαχούσα η Παναγιώτα.

Η πρώτη αποχώρηση από το Masterchef 6

Κέρδισε τη μάχη με τη ζωή και πήγε στο MasterChef

Τον Ηλία Μπεχλιούλη είδαμε στο τηλεοπτικό πρόγραμμα μαγειρικής του Star, MasterChef, ο οποίος αν και δεν πέρασε στην επόμενη φάση του bootcamp, εντυπωσίασε ωστόσο με την δραματική ιστορία της ζωής του!

Ανάμεσα στα πρόσωπα, που ξεχώρισαν επεισόδιο 1/2/2022 ήταν χωρίς αμφιβολία ο παρ' ολίγον δίδυμος αδερφός του Άκη Πετρετζίκη, καθώς και ο Ηλίας!

Σε συνέντευξη, που παραχώρησε μετά την προβολή του επεισοδίου, παρευρέθηκε στην εκπομπή Breakfast@star και συγκίνησε με τα όσα περιέγραψε με για την ταλαιπωρία του τροχαίου, που είχε με τη μηχανή του το 2008, καθώς οι γιατροί δεν έδιναν ελπίδες επαναφοράς στην οικογένειά του.

Αν και ευσυγκίνητος, μαχητής φαίνεται ο Ηλίας, ο οποίος τα κατάφερε και τόλμησε να δηλώσει συμμετοχή στο Master Chef, μετά από παρότρυνση των αδερφών του. Θα τον δούμε άραγε στον επόμενο κύκλο του Master Chef να διεκδικεί μια ποδιά;

«Το περίμενα ότι δεν θα περάσω στο σπίτι του MasterChef. Η συμμετοχή μου μού έδωσε ένα “σπρώξιμο” να εξελιχθώ. Θα δηλώσω ξανά συμμετοχή στο επόμενο, θα είμαι πιο έτοιμος. Τα αδέρφια μου μού είπαν να μην τα παρατήσω. Είχα τη στήριξη όλης της οικογένειας. Πολλές φορές νιώθω ότι κάτι μου χρωστάει η ζωή. Όσα σκαμπανεβάσματα είχα, θέματα υγείας, πάντα ήμουν με το χαμόγελο. Δεν φοβήθηκα ποτέ. Το 2008 που είχα το μεγάλο ατύχημα με τη μηχανή, οι γιατροί είχαν πει στην οικογένειά μου “ξεχάστε το παιδί». είπε ο Ηλίας Μπεχλιούλης.