MasterChef 6 - highlights 8/2: Μπήκε στο σπίτι και ο σωσίας του Άκη Πετρετζίκη! Αυτοί είναι οι 24 παίκτες

Όσα είδαμε στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
MasterChef 6 - highlights 8/2: Μπήκε στο σπίτι και ο σωσίας του Άκη Πετρετζίκη! Αυτοί είναι οι 24 παίκτες

Στο χθεσινό επεισόδιο του MasterChef 5, είδαμε τους 24 παίκτες που μπήκαν στο σπίτι και ξεκινάνε τον μαγειρικό αγώνα για τη νίκη του επόμενου μεγάλου Έλληνα μάγειρα.

Τα 8/2 highlights του MasterChef 6

Η πρώτη αποχώρηση από το παιχνίδι - Άλαλοι κριτές και παίκτες στο πλατό

Ολοκληρώθηκε η δεύτερη φάση του bootcamp και χθες παρακολουθήσαμε τις τελευταίες μαγειρικές μονομαχίες, για την κατάκτηση μιας θέσης στον διαγωνισμό -αυτοί είναι οι 6 παίκτες που έχουν καταφέρει να μπουν στο παιχνίδι-.

Οι παίκτες που είχαν συγκεντρώσει τρία «ναι» επέλεξαν τους αντιπάλους τους, ωστόσο τελευταία στιγμή υπήρξε μια ανατροπή. Συγκεκριμένα, ο κύριος Σταύρος που είχε περάσει στην επόμενη φάση αποφάσισε να αποχωρήσει από τι ριάλιτι μαγειρικής για προσωπικούς λόγους.

Έτσι την θέση του πήρε ως πρώτη επιλαχούσα η Παναγιώτα.

Η επική ατάκα του Λεωνίδα Κουτσόπουλου στον Πάνο για την ομοιότητα με τον Πετρετζίκη

Τα δυνατά τους έβαλαν όλοι οι παίκτες προκειμένου να προκριθούν στην επόμενη φάση, που είναι η είσοδός τους στο σπίτι ενώ μάλιστα ανακοινώθηκε ήδη και η πρώτη αποχώρηση.

Οι παίκτες συγκέντρωναν τα απαραίτητα υλικά για τις παρασκευές τους και κάποια στιγμή μάλιστα ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος πλησίασε τον Πάνο, τον παίκτη που έχει γίνει ήδη viral για την εντυπωσιακή ομοιότητά του με τον Άκη Πετρετζίκη.

«Ξέρεις τι ψευδώνυμο σου έχουμε δώσει; Άκης Πετρετζίκης! Τέτοια σύγκριση. Δε μοιάζει ο φίλος ο Πάνος;» είπε ο σεφ με τον Πάνο να απαντά: «Όχι. Εγώ είμαι πιο καλός. Μου έχουν πει διάφορα σεφ. Άλλο ένα μου λένε βασικά. Για τον Σαμπάνη. Αυτός είναι ασχημάντρας, εγώ είμαι ωραίο παιδί. Πλάκα κάνω.»

Πέρασε στο σπίτι ο σωσίας του Πετρετζίκη

Από τις μαγειρικές μονομαχίες ξεχώρισε και εκείνη του Πάνου, ο οποίος διαγωνιστηκε με την Μαίρη η οποία είχε επιλέξει ως βασικό υλικό το σαλάμι Λευκάδος.

Και τα δυο πιάτα ήταν αποτέλεσαν αξιόλογες προσπάθειες, με εκείνο του Πάνου όμως να "κλέβει" εν τέλει την παράσταση, αφού είχε τηρήσει στον μεγαλύτερο βαθμό τις παρασκευές στο πιάτο του και έτσι πέρασε στο σπίτι.

Αυτοί είναι οι 24 παίκτες

Πρόκειται για τις Βασιλική Δροσάτου, Ελισάβετ Κοντοκώστα, Φανή Ζιώγα, Καλλιόπη Μπεζαντέ, Ελπίδα Μορφούλη, Αναστασία Ντιμίτρουκ και Τατιάνα Χορτάτι.

Από την πλευρά των ανδρών οι διαγωνιζόμενοι είναι οι Στάθης Ταπραντζής, Χριστόφορος Κατσιάνος, Τζόναθαν Χάρτνετ, ο Στέφανος Σαμάνης, Σταύρος Λορέντζας, Παναγιώτης Κουμουνδούρος, Πέτρος Ανδρουλιδάκης, Νίκος Παπαϊωάννου, Νικήτας Μπατσικούρας, Νίκος Μπέρκας, Μάριος Λιόλιος, Δημήτρης Ταϊρίδης, Γρηγόρης Γιαννόπουλος, Γιώργος Μελανδίνος, Γιάννος Σδούγκας, Βασίλης Μπόλλος και Βασίλης Βαλέχας.

Είναι 24 και τα έδωσαν όλα για να μπουν στο σπίτι του #MasterChefGR! Έρχονται με φόρα και μαγειρικό θάρρος στην...

Posted by MasterChef GR on Tuesday, February 8, 2022