Καταιγιστικές εξελίξεις στο "Σασμό" - Μένει έγκυος η...

Τι θα δούμε στη συνέχεια της σειράς

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Καταιγιστικές εξελίξεις στο

Όσο περισσότερο προχωράει αυτή η σειρά, τόσο περισσότερο μας καθηλώνει με τις εξελίξεις και την πλοκή που παίρνουν τα πράγματα.Ο "Σασμός" που έχει αγαπηθεί όσο τίποτα από τον κόσμο, μας επιφυλλάσει πολλές εκπλήξεις από ότι φαίνεται, καθώς όπως όλα δείχνουν, η Θεοδώρα μένει έγκυος!

Στην εκπομπή «Super Κατερίνα» με αφορμή ένα βίντεο που προβλήθηκε σχετικά με επεισόδιο της επιτυχημένης σειράς, αποκάλυψαν πως η Αργυρώ στα επόμενα επεισόδια, θα μάθει για την αθωότητα του Αστέρη, όμως θα είναι αργά καθώς στην ζωή της μπαίνει ένας νέος άντρας τον οποίο μάλιστα θα ερωτευτεί κεραυνοβόλα.

Η Κατερίνα Καινούργιου έμεινε άφωνη με τα όσα άκουσε, ωστόσο πριν προλάβει να αντιδράσει έσκασε ακόμη μία «βόμβα». Η Θοδώρα μένει έγκυος από τον Γιώργη, ύστερα από την ερωτική βραδιά που πέρασαν μαζί και περιμένουμε αγωνιωδώς να τα δουμε όλα αυτά και on air. Στην εκπομπή την Πέμπτη 10/2, ήταν καλεσμένος και ο Δημήτρης Ημέλλος, ο αγαπητός σε όλους αστυνομικός του "Σασμού", και μίλησε για όλα δίνοντας μας κάποιες έξτρα πληροφορίες, για όσα θα δούμε στα επόμενα επεισόδια.

Οι δηλώσεις του Δημήτρη Ημέλλου στην κάμερα του "Super Κατερίνα"

Μπαίνει στον Σασμό και κλέβει την καρδιά του... Μανώλη!

Μια νέα ηθοποιός πρόκειται να εισβάλλει στα επόμενα επεισόδια της σειράς του ALPHA, Σασμό, την οποία μάλιστα πρόκειται να ερωτευτεί ο Μανόλης. Σύμφωνα με πληροφορίες λοιπόν, η ηθοποιός Ευθαλία Παπακώστα θα υποδυθεί την Κλαίρη Κονταξάκη, μία τυφλή, πανέξυπνη και δυναμική κοπέλα που καταφέρνει και περνάει στο Φυσικό του Ηρακλείου. Μάλιστα, η Κλαίρη θα βοηθήσει τον Μανώλη να ξεκινήσει μια σπουδαία καριέρα στα μαθηματικά.

Μαζί με την Κλαίρη, στο Ηράκλειο θα φτάσει και η εκπαιδεύτριά της, την οποία θα υποδυθεί η Καρολίνα Πελενδρίτου.

Η κοπέλα που θα ερωτευτεί ο Μανόλης στον Σασμό