Η εξαφάνιση που έχει προκαλέσει... πονοκέφαλο στην Αγγελική Νικολούλη - Δεν την αφήνει να κοιμηθεί τα βράδια

Όσα θα δούμε απόψε στην εκπομπή "Φως στο Τούνελ"

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η εξαφάνιση που έχει προκαλέσει... πονοκέφαλο στην Αγγελική Νικολούλη - Δεν την αφήνει να κοιμηθεί τα βράδια

Η εκπομπή "Φως στο Τούνελ" με την Αγγελική Νικολούλη, ερευνά σήμερα Παρασκευή11 Φεβρουαρίου στις 23:20, μέσα από τη συχνότητα του MEGA, δύο συγκλονιστικές υποθέσεις. Ειδικά, η μια υπόθεση που αφορά εξαφάνιση, δεν την αφήνει τα κοιμηθεί τα βράδια.

Όσα θα δούμε στην εκπομπή της Νικολούλη, Φως στο Τούνελ

Υπόθεση Άρτεμις… (δείτε εδώ αναλυτικά)

Δεκαέξι μήνες αγνοούμενη.

Η πολύκροτη υπόθεση της 19χρονης κοπέλας από το Κορωπί, μπαίνει ξανά στο μικροσκόπιο του «Τούνελ».

Νέα επιτόπια έρευνα στην περιοχή ρίχνει φως στο πυκνό σκοτάδι.

Σοκ στα Χανιά…

Συλλήψεις για το γηροκομείο-«κολαστήριο» στα Χανιά.

Οι αποκαλύψεις και οι μαρτυρίες που έρχονται στο φως, προκαλούν ανατριχίλα.

Η οικονομική εκμετάλλευση, οι απάτες με τα ακίνητα, οι ακατάλληλες τροφές που ανάγκαζαν τους ηλικιωμένους να καταναλώνουν και τα βαριά ψυχοφάρμακα που χρησιμοποιούσαν για να τους ακινητοποιούν, είναι κάποια από τα ειδεχθή εγκλήματα για τα οποία κατηγορούνται οι συλληφθέντες.

Η κυνική δήλωση της ιδιοκτήτριας της μονάδας «φροντίδας» ηλικιωμένων στο «Τούνελ»: «Θα απολογούμαι εγώ γιατί επέλεξε ο χάρος να τους πάρει;»

Οι τελευταίες εξελίξεις με την υπόθεση εξαφάνισης της Άρτεμις

Οχτώ περίπου μήνες από τη μυστηριώδη εξαφάνιση της 19χρονης στο Κορωπί, «μιλούν» τα ηλεκτρονικά της ίχνη. Παράλληλα, τις προηγούμενες ημέρες οι έρευνες για τη κοπέλα εντάθηκαν στην περιοχή που φέρεται να κινήθηκε πριν χαθούν τα ίχνη της.

Τα επίσημα στοιχεία που αναμένονται για τις κινήσεις της στο διαδίκτυο, θα «φωτίσουν» όπως πιστεύεται αυτή τη σκοτεινή υπόθεση. Η Google παρέδωσε στις αστυνομικές Αρχές όλες τις ηλεκτρονικές διευθύνσεις από τις οποίες κάποιοι μπήκαν στο Gmail της Άρτεμης μετά την εξαφάνισή της και έσβησαν σημαντικά στοιχεία.

Οι αστυνομικοί έχουν ήδη στα χέρια τους τα πρώτα ονόματα των εμπλεκομένων, μετά τη σχετική άρση απορρήτου για τις IP. Διαβάστε όλο το ρεπορτάζ στο Athensmagazine.gr