Γιώργος Τσαλίκης: "Αυτή την φορά πρέπει..." - Η σπόντα του προς τον ΣΚΑΙ

Η αποκάλυψη για τις προτάσεις που έχει δεχθεί

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Γιώργος Τσαλίκης:

Στο MEGA Καλημέρα είδαμε τον Γιώργο Τσαλίκη το πρωί της Παρασκευής 11/2 να κάνει δηλώσεις για την επανέναρξη στα μπουζούκια, καθώς και για τις προτάσεις που δέχεται για παρουσίαση εκπομπών.

Ο δημοφιλής τραγουδιστής είναι σε πολύ ευχάριστη θέση, καθώς τα επαγγελματικά του σκίζουν, αφού ο ίδιος αποκάλυψε στην κάμερα του mega, πως οι προτάσεις που έχει για τηλεόραση είναι 4 διαφορετικές! Σίγουρα το κοινό θέλει να βλέπει τον Γιώργο Τσαλίκη και σε άλλους ρόλους εκτός πίστας, ωστόσο ο ίδιος δεν μπήκε σε παραπάνω αποκαλύψεις.

Όσο για το άνοιγμα των μουσικών σκηνών το κοινό από σήμερα 11/2 θα μπορεί να απολαύσει στο Lido Stage στο πλευρό του Τσαλίκη τον Μανόλη Κονταρό και τον Σταν! Πρόκειται για ένα σχήμα, που θα απασχολήσει ευχάριστα την νυχτερινή ζωή της Αθήνας, με τον Κονταρό ειδικά να απασχολεί και με τις τελευταίες δηλώσεις του. Ο τραγουδιστής διατηρεί πολύ καλές σχέσεις με τη Δέσποινα Βανδή και τον Βασίλη Μπισμπίκη, το νέο ζευγάρι της showbiz, αφήνοντας αιχμές και σχόλια για το μέλλον αυτής της σχέσης (δείτε τι είπε για τον γάμο Βανδή-Μπισμπίκη).

Οι δηλώσεις του Γιώργου Τσαλίκη

«Συζητούσα για τέσσερα πρότζεκ με τέσσερα κανάλια. Αυτό για μένα είναι πολύ τιμητικό και πολύ όμορφο γιατί κάποιοι σπουδαίοι άνθρωποι της δουλειάς, βλέπουν κάτι σε εμένα και μου προτείνουν πράγματα. Ναι ενδεχομένως να κάνω κάτι και είμαι χαρούμενος γι΄αυτό και ενθουσιασμένος. Απλά θέλω να είμαι σίγουρος, να έχω υπογράψει, γιατί δεν έχω υπογράψει κάπου και να ξέρω ότι θα γίνει αυτό που πρέπει να γίνει σωστά αυτή τη φορά, από όλες τις πλευρές» .

Μια πιο κακοπροαίρετη από μένα θα έλεγε πως το τελευταίο ήταν και καμπανάκι για την υπόθεση με τον ΣΚΑΙ...

Για ποιο τηλεπαιχνίδι μιλούσε πρόσφατα ο Τσαλίκης; - Ένα εκ των τεσσάρων

Όπως έχει γίνει γνωστό το STAR ετοιμάζεται για το δεύτερο μισό της τηλεοπτικής σεζόν καθώς έχει ποντάρει για τα καλά στο νέο τηλεπαιχνίδι «Cash or trash» όπου σε πολλές χώρες του εξωτερικού σημειώνει τεράστια επιτυχία.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες της εκπομπής «Happy Day» όπου προβάλλεται μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του ALPHA, τόνισαν πως έχουν ήδη ξεκινήσει και τα δοκιμαστικά για το πρόσωπο που θα παρουσιάσει το συγκεκριμένο τηλεπαιχνίδι. Ο λόγος για τρείς άνδρες οι οποίοι μέχρι στιγμής είναι οι επικρατέστεροι.

Πιο συγκεκριμένα, ο πρώτος είναι Γιώργος Τσαλίκης. Ο δεύτερος είναι ο γνωστός ηθοποιός Νίκος Πολυδερόπουλος ο οποίος πέρασε και εκείνος από δοκιμαστικό για το νέο παιχνίδι. Ο ραδιοφωνικός παραγωγός Κίμωνας Φραγκάκης είναι επίσης ένα πρόσωπο που αρέσει πολύ στο Star.