Φάρμα 2: Έντονο ξέσπασμα από τον Κουτσαβάκη - «Θα σας γ@μήσ@ όλους»

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Φάρμα 2: Έντονο ξέσπασμα από τον Κουτσαβάκη - «Θα σας γ@μήσ@ όλους»

Οι εξελίξεις στο αποψινό επεισόδιο 12/02 της «Φάρμας 2» είναι άκρως καταιγιστικές καθώς πριν από λίγες ημέρες διέρρευσε το όνομα του μεγάλου νικητή όπου πρόκειται να κερδίσει το πολυπόθητο έπαθλο. Ωστόσο, όπως είδαμε πριν από λίγο ο Κωνσταντίνος Κουτσαβάκης ξέσπασε φανερά προς τους συμπαίκτες τους με αποτέλεσμα να γίνει ο κακός "χαμός".

Πιο συγκεκριμένα, ο ίδιος ανέφερε χαρακτηριστικά προς τους συμπαίκτες του: «στην περίπτωση που κάποιος δεν ψηφίσει εκείνον, όταν θα είμαι αρχηγός μετά γιατί θα πάει αλλού μετά το έργο… Γιατί άμα φύγει η Νάιρα, πάλι εγώ θα είμαι αρχηγός και θα σας γ@μησ@ μετά όλους! Θα τα μ@μησ@ μετά όλα εδώ πέρα».

Ο τσακωμός του Κουτσαβάκη με τους συμπαίκτες του στην Φάρμα 2

Από την άλλη, η Αγγελική Ηλιάδη πήρε αμέσως τον λόγο προκειμένου να τον βάλει στην θέση του καθώς του είπε: «Κωνσταντίνε, εμένα μην μου μιλάς έτσι! Εντάξει; Εμένα δεν μου αρέσει να μου μιλάνε έτσι!

Εντάξει; Και δώσε την πέτρα όπου θέλεις! Εμένα δεν θα μου ξαναμιλήσεις έτσι. Μπορείς να γ@μήσ@ς όποιον θέλεις, αλλά εμένα δεν θα μου ξαναμιλήσεις έτσι.» Με εκείνον να της απαντάει: «Δεν το λέω για σένα… Εντάξει, συγνώμη. Συγνώμη. Έχεις δίκιο».

Βαρύ πένθος για πρώην παίκτρια της Φάρμας - Πέθανε ο πατέρας της

Βυθισμένη στο πένθος βρίσκεται πρώην παίκτρια της Φάρμας καθώς έφυγε από την ζωή ο πολυαγαπημένος της πατέρας. Ο λόγος για την Μαρία Θωμά και τον Άκη Θωμά.

Ο Άκης Θωμάς ήταν γνωστός στον χώρο της μουσικής καθώς ήταν ένας από τους καλύτερους φωτιστές και είχε συνεργαστεί με σπουδαία ονόματα όπως ο Γιάννης Πλούταρχος και ο Βασίλης Καρράς. Την ίδια μέρα έφυγε από τη ζωή και ένας καλός φίλος και συνεργάτης του, ο ηχολήπτης Μιχάλης Μπούφης.

Η Μαρία Θωμά που υπήρξε τραγουδίστρια των Xana Zoo γνωστοποιήσε την εν λόγω δυσάρεστη είδηση με ένα story στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

πέθανε ο πατέρας πρώην παίκτριας της Φάρμας