Φρίκη στις Άγριες Μέλισσες - Βρέθηκε νεκρός και θαμμένος στα χωράφια ο...

Ξεκινάει κόλαση για τον Δούκα

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Φρίκη στις Άγριες Μέλισσες - Βρέθηκε νεκρός και θαμμένος στα χωράφια ο...

Μπορεί η Μυρσίνη να μην έχει μάθει να χάνει, αλλά και η Αντιγόνη θεωρείται σκληρή αντίπαλος και δεν καταθέτει εύκολα τα όπλα της. Ετσι η τελευταία εκμεταλλεύεται τις κατηγορίες περί δολοφόνου ενάντια στον Δούκα και εκβιάζει τη Μυρσίνη να του δώσει το διαζύγιο, αλλιώς θα φροντίσει η ίδια να τον κλείσει στη φυλακή. Διαβάστε παρακάτω όλο το αποκλειστικό ρεπορτάζ για τις Άγριες Μέλισσες, ενώ έχουμε και όλα τα επεισόδια της νέας εβδομάδας πριν παιχτούν στην τηλεόραση.

ΑΠΟ ΤΗ ΓΙΑΝΝΑ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ

Παρά τα όσα έχουν γίνει και παρά τις εντάσεις, η Μυρσίνη καταφέρνει για λίγο να κερδίσει ξανά τον Δούκα, αφού ο τελευταίος χωρίζει με την Αντιγόνη, η οποία ζητάει πια την αποκλειστικότητα! Ομως τα πάντα θα ανατραπούν όταν μια ανακάλυψη θα φέρει τα πάνω-κάτω και θα αλλάξει τις ισορροπίες. Το πτώμα του Λούβαρη βρίσκεται από κάποιους αγρότες και η ταυτοποίησή του προκαλεί πονοκέφαλοι στους Σεβαστούς.

Η κόλαση που θα περάσει ο Δούκας μετά την ανακάλυψη του πτώματος στις Άγριες Μέλισσες

Ο Δούκας πανικόβλητος ψάχνει να βρει λύση, ενώ ο δικηγόρος του, ο Ερρίκος Θανόπουλος, τον αμφισβητεί: «Προσπαθούσες τόσα χρόνια να με πείσεις πως ο Λούβαρης κρύβεται και πως δεν έχεις σχέση με την εξαφάνισή του και τώρα βρέθηκε το πτώμα του! Φοβάμαι πως δεν είσαι ειλικρινής μαζί μου και λυπάμαι, Δούκα, αλλά αυτή τη φορά δεν θα σε αναλάβω».

Από την άλλη ο Δούκας προσπαθεί να αποδείξει την αθωότητά του: «Δεν είναι αλήθεια αυτό, Ερρίκο, και το ξέρεις! Με κατηγορούν για κάτι που δεν έχω κάνει! Πόσες φορές πια πρέπει να το πω για να με πιστέψουν όλοι;». Ομως και η Αντιγόνη αρχίζει να υποψιάζεται πως όλα όσα ακούγονται για τον Δούκα Σεβαστό και τις δολοφονίες έχουν μια βάση αλήθειας! Να σημειωθεί κάπου εδώ, πως ένας αγαπημένος ηθοποιός εισβάλει στα επόμενα επεισόδια.

Νεκρός στις Άγριες Μέλισσες του ΑΝΤ1

Ετσι πάει να βρει τη Μυρσίνη, η οποία προσπαθεί να τη διώξει: «Είναι ένοχος ο Δούκας! Εχει κάνει τις δολοφονίες αυτές, έτσι δεν είναι; Με αυτό τον κρατάς στο χέρι και δεν του δίνεις διαζύγιο;», τη ρωτάει και η Μυρσίνη αντιδράει: «Τόσο πολύ τον αγαπάς, όπως λες, που τον θεωρείς δολοφόνο; Αντιγόνη, είσαι πολύ λίγη για να σταθείς δίπλα στον Δούκα! Σου το έχω πει ξανά πως κανείς δεν θα μας χωρίσει εμάς τους δύο!». Η Αντιγόνη, όμως επιμένει: «Είναι ένοχος! Από τον τρόπο που μιλάς είναι ένοχος! Οπως κι εσύ, έτσι κι εγώ δεν μου αρέσει να χάνω και θέλω να κερδίζω αυτό που βάζω στο μυαλό μου. Δώσε το διαζύγιο και την περιουσία πίσω στον Δούκα, αλλιώς θα τα πάρω όλα πίσω και θα πω ότι με αναγκάσατε να ψευδομαρτυρήσω για να αθωωθεί».

«Το ήξερα πως είσαι διπρόσωπη και φίδι», της λέει η Μυρσίνη και η Αντιγόνη της ξεκαθαρίζει: «Βγάλε όση χολή θέλεις, δεν με ενδιαφέρει! Αν δεν τον χωρίσεις θα τον κλείσω φυλακή» και φεύγει, ενώ η Μυρσίνη είναι αντιμέτωπη με το τρομερό αυτό δίλημμα.

Στο μεταξύ, ο Δούκας θα βρεθεί στριμωγμένος με τις αποκαλύψεις που αρχίζουν να βγαίνουν στο φως, ενώ η Πηνελόπη και ο Αλέξης, ο δικηγόρος της χήρας του Λούβαρη, θα οδηγηθούν σε μια σημαντική αποκάλυψη. Μετά τη συνάντηση με τη Μυρσίνη και σίγουρη πια για την ενοχή του Δούκα, η Αντιγόνη τον κατηγορεί. «Κι εσύ, Αντιγόνη; Καλά όλοι οι άλλοι, αλλά κι εσύ με αμφισβητείς;», και εκείνη του απαντάει: «Είναι αλήθεια τελικά όλα όσα λένε! Μπορεί να μην ήμασταν μαζί καιρό, όμως σε ξέρω και καταλαβαίνω πότε λες ψέματα! Αυτός είναι ο λόγος που δεν σου μιλάνε τα παιδιά σου! Τώρα αρχίζουν όλα και έχουν μια εξήγηση».

Στο μεταξύ, ο Ακύλας έχοντας μάθει όσα βαραίνουν τον Δούκα, του κάνει μια πρόταση που θ’ ανατρέψει τα πάντα.