Η Κιγιμέτ βασανίζει την Μελέκ και την μικρή Ελίφ - Σοκ στην Elif

Όσα θα δούμε μέσα στις επόμενες ημέρες

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η Κιγιμέτ βασανίζει την Μελέκ και την μικρή Ελίφ - Σοκ στην Elif

H Κιγιμέτ συνεχίζει να καταστρώνει σχέδια για τους Χακτανίρ στην σειρά Elif και αυτή τη φορά επιστρατεύει και την Παρλά, η οποία επιστρέφει στην έπαυλη για πρώτη φορά μετά το φιάσκο στον γάμο της με τον Κερέμ, ενώ ακόμη κρατάει κρυφό ένα σημαντικό πολύ γεγονός. Την ίδια ώρα ο Μαχίρ έχει αρχίσει να έχει συναισθήματα για τη Μελέκ, ενώ ο Σαφάκ προσπαθεί να κερδίσει ξανά τη Ζουλιντέ.

Ολοι στην εταιρεία συζητούν για τα απίθανα ρομαντικά δώρα που λαμβάνει η Μπιρτσέ από τον άγνωστο θαυμαστή της, αλλά εκείνη έχει αρχίσει να ενοχλείται από το γεγονός πως δεν υπάρχει όνομα στα πακέτα. Δεν μπορεί να φανταστεί ποιος της στέλνει τα δώρα και θέλει τόσο πολύ να μάθει την ταυτότητά του. Ο Λεβέντ και η Χουμεϊρά έρχονται κάθε μέρα και πιο κοντά και τα αισθήματα που νιώθει ο ένας για τον άλλον είναι πολύ δυνατά. Ο Μαχίρ ενδιαφέρεται να μάθει περισσότερα για τη Μελέκ, η οποία όμως κρατάει τις επιφυλάξεις της και φοβάται να ανταποκριθεί.

Στη συνέχεια, εκείνος πηγαίνει στην έπαυλη μετά από πρόσκληση για δείπνο. Ολοι, ιδιαίτερα η Ματσιντέ και ο Κερέμ, εκφράζουν την ευγνωμοσύνη τους στον Μαχίρ για την υποστήριξή του στις δύσκολες μέρες που πέρασε η οικογένεια και η εταιρεία. Κάποια στιγμή ο Μαχίρ μιλάει ιδιαιτέρως με τη Μελέκ και η Κιγιμέτ επιπλήττει τον γιο της: «Ψάχνω τρόπους για να τη διώξω κι εσύ της μιλάς τρυφερά; Με κρυφακούει συνέχεια και φοβάμαι πως θα γίνει η αιτία να τα καταστρέψει όλα», του επισημαίνει και στη συνέχεια καταστρώνει νέα σχέδια εναντίον της οικογένειας και αναζητά νέους συμμάχους για να τα καταφέρει και το νέο αυτό πρόσωπο δεν είναι άλλο από την Παρλά.

Η Ζουλιντέ είναι πολύ λυπημένη επειδή πιστεύει πως ο Σαφάκ σκοπεύει να παντρευτεί την Αλέβ. Την ίδια ώρα ο Σαφάκ θέλει τη Ζουλιντέ πιο πολύ από ποτέ αλλά αναρωτιέται γιατί εκείνη άλλαξε συμπεριφορά απέναντί του!

Η συνάντηση Ματσιντέ και Παρλά στην Elif

Ενα ακόμα δώρο φτάνει στα χέρια της Μπιρτσέ και τότε καταλαβαίνει πως ο κρυφός θαυμαστής είναι ο Ακίν, καθώς μόνο εκείνος γνώριζε το εν λόγω δώρο που εκείνη ήθελε. Η Μπιρτσέ θυμώνει επειδή έκανε κάτι τέτοιο πίσω από την πλάτη της και του παίζει ένα παιχνίδι. «Εμαθα ποιος είναι τελικά ο κρυφός θαυμαστής μου», του λέει και συνεχίζει: «Είναι ο Σινάν, ένας συμμαθητής μου με τον οποίο ήμουν ερωτευμένη μαζί του στο Πανεπιστήμιο». Ο Ακίν γίνεται έξαλλος όταν το ακούει αυτός.

Ο Κερέμ χαίρεται να δουλεύει μαζί με την Ασλί και θέλει να είναι πάντα μαζί της. Η Χουμεϊρά θέλει και εκείνη να δουλέψει μαζί με την κοπέλα και τα δύο αδέλφια τη βάζουν σε δίλημμα να διαλέξει έναν από τους δύο. Η Παρλά συναντάει την Κιγιμέτ και της λέει πως θέλει να επιστρέψει στην έπαυλη αλλά φοβάται γιατί η Ματσιντέ δεν θα θέλει να της μιλήσει ξανά. «Ετσι όπως έγιναν τα πράγματα είναι δύσκολο να σε δεχτούν! Εφυγες σαν κυνηγημένη τη μέρα του γάμου σας με τον Κερέμ, όμως αν με εμπιστεύεσαι, ξέρω ένα κόλπο για να μπεις ξανά στις ζωές τους! Γι’ αυτό άκουσέ με καλά και κάνε ό,τι σου πω», της τονίζει η Κιγιμέτ.

Στη συνέχεια, η Παρλά τηλεφωνεί στη Ματσιντέ και της ζητάει να συναντηθούν. Η Παρλά προσπαθεί να της εξηγήσει γιατί έκανε ό,τι έκανε. Ενώ μιλάνε, η Κιγιμέτ τις παρακολουθεί κρυφά από το παράθυρο. Το απόγευμα στην έπαυλη φτάνει η Παρλά με τη Ματσιντέ και η κοπέλα ζητάει από όλους συγγνώμη. Ομως η Χουμεϊρά και ο Κερέμ θυμώνουν.

Η Κιγιμέτ βασανίζει την Μελέκ και την μικρή Ελίφ στην σειρά Elif

Η Ματσιντέ προσπαθεί να πείσει τα παιδιά της να αποδεχθούν την απολογία της Παρλά: «Δεν είναι εύκολο να συγχωρέσει κανείς αυτό που έκανε η Παρλά, αλλά δεν έχουμε το δικαίωμα να μην ακούσουμε αυτά που έχει να πει! Ολοι οι άνθρωποι μετανιώνουν για κάτι που έκαναν». Ο Κερέμ όμως δεν είναι όπως παλιά και τώρα θέλει δικαιοσύνη. Ο Μαχίρ στέκεται στο πλευρό του Κερέμ, ακούει τα προβλήματά του και αρχίζει να αμφισβητεί το μίσος της μητέρας του για τους συγγενείς τους.

Στο μεταξύ, η Μπιρτσέ μένει στο σπίτι της Ασλί και συζητούν για τον Ακίν, όταν η πρώτη παραδέχεται πως αγαπάει τον Ακίν και παίρνει κάποιες αποφάσεις όπως να του φέρεται με ειλικρίνεια. Το επόμενο πρωί, η κοπέλα τακτοποιεί το γραφείο του και του αγοράζει τον αγαπημένο του καφέ. Ο Ακίν ξαφνιάζεται αλλά ενώ μιλάνε με την Μπιρτσέ, παρεξηγεί την κατάσταση και πιστεύει πως η κοπέλα πέρασε το προηγούμενο βράδυ με τον Σινάν. Θυμώνει και φεύγει από το γραφείο.

Ο Σαφάκ θέλει δεύτερη ευκαιρία από τη Ζουλιντέ

Η Αλέβ φοράει ξανά το δαχτυλίδι που ο Σαφάκ αγόρασε για τη Ζουλιντέ και πηγαίνει στο μαγαζί της κοπέλας για να την κάνει να θυμώσει. Την ίδια ώρα όμως ο Σαφάκ αναζητά το δαχτυλίδι στο σπίτι. Η Αλέβ το βάζει κρυφά στη θέση του και όταν ο Σαφάκ το βρίσκει, ζητάει από τη Ζουλιντέ να συναντηθούν και εκείνη δέχεται. Ο Σαφάκ, αυτή τη φορά είναι αποφασισμένος και αισιόδοξος πως όλα θα πάνε καλά καθώς πρόκειται να κάνει πρόταση γάμου στη Ζουλιντέ.

Δεν έχει ιδέα όμως για το σχέδιο που έχουν καταστρώσει η μητέρα του και η Αλέβ. Δυστυχώς, το σχέδιο των δύο γυναικών καταστρέφει την ευτυχία δύο ερωτευμένων. Δύο άλλοι ερωτευμένοι όμως, η Μπιρτσέ και ο Ακίν, φαίνεται πως έχουν την ευκαιρία να έρθουν πιο κοντά στην ευτυχία.

Η Κιγιμέτ δείχνει το αληθινό της πρόσωπο σε Μελέκ και Ελίφ

Ο Κερέμ δεν επιστρέφει το βράδυ στην έπαυλη και η Ματσιντέ ανησυχεί. Εκείνος έχει περάσει το βράδυ του στο γραφείο του στην εταιρεία και το πρωί πηγαίνει να πάρει πρωινό με την Ασλί. Ο Σινάν, ο ξάδελφος της Μπιρτσέ, την επισκέπτεται στη δουλειά, αλλά εκείνη δεν είναι εκεί. Ο Ακίν πιστεύει πως ο Σινάν είναι το αγόρι της και θυμώνει. Στο μεταξύ στην έπαυλη, η Κιγιμέτ δεν αφήνει σε ησυχία τη Μελέκ και την Ελίφ και συνέχεια τις υποψιάζεται και τις κατηγορεί για κάτι.

Η Ασλί μαθαίνει ποιο γλυκό άρεσε στον Κερέμ παιδί και αποφασίζει να του κάνει έκπληξη με αυτό, ενώ κάνουν βόλτα στην ακτή και μιλάνε για το παρελθόν τους. Ομως η Παρλά δεν καταθέτει τα όπλα, είναι αποφασισμένη να κερδίσει και πάλι την καρδιά του Κερέμ και εμφανίζεται στο γραφείο του με τα αγαπημένα του γλυκά. Η Ασλί απογοητεύεται όταν τους βλέπει μαζί. Η Χουμεϊρά κανονίζει μια κρυφή συνάντηση και οργανώνει ένα πάρτι έκπληξη για την επιστροφή του Κερέμ και ο καθένας αναλαμβάνει να κάνει κάτι για τη γιορτή.

Η Κιγιμέτ δείχνει στην Ελίφ το αληθινό, σκληρό της πρόσωπο και την προειδοποιεί να μείνει μακριά της και να κρατάει το στόμα της κλειστό: «Δεν σου είπα να μείνεις κλεισμένη στο δωμάτιό σου; Δεν θα πλησιάσεις ξανά κανέναν, ούτε τη Ματσιντέ! Και κράτα το στόμα σου κλειστό και μη μιλάς σε κανέναν, αλλιώς θα το μετανιώσεις πικρά». Η Ασλί ξεσπάει σε κλάματα στο σπίτι της καθώς πιστεύει πως ο Κερέμ συγχώρεσε την Παρλά και είναι πάλι μαζί. Στην πραγματικότητα ο Κερέμ δεν θέλει να δει ποτέ ξανά την Παρλά. Η Κιγιμέτ όμως ενθαρρύνει την Παρλά να μην τα παρατήσει και να διεκδικήσει τον Κερέμ. Ο Μαχίρ είναι καλεσμένος στην έπαυλη για δείπνο από τη Χουμεϊρά και τον Κερέμ και εκεί δείχνει ένα τρυφερό πρόσωπο στη Μελέκ και στην Ελίφ, σε αντίθεση με τη μητέρα του που προσβάλλει και τις δύο.

Ο Μαχίρ σοκάρεται από τη συμπεριφορά της: «Πώς φέρεσαι με αυτόν τον τρόπο;», της λέει και εκείνη του απαντάει: «Δεν ήξερα ότι σε ενδιαφέρει μια παρακατιανή! Οταν όμως αυτή κάνει τα κόλπα της και τα πάρει όλα, τότε να σε δω τι θα κάνεις».