Σασμός: Άφωνη η Ναταλία Γερμανού με το spoiler που έδωσε ο συγκρατούμενος του Αστέρη

«Ο χαρακτήρας που υποδύομαι είναι ικανός για όλα»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Σασμός: Άφωνη η Ναταλία Γερμανού με το spoiler που έδωσε ο συγκρατούμενος του Αστέρη

Σε μια πρώτη συνέντευξη είδαμε το μεσημέρι της Κυριακής 13/2 στο Καλύτερα Δε Γίνεται τον νέο ρόλο του Σασμού, Θάνο Μπίρκο να κάνει αποκαλύψεις! Ο «Τόλης» είναι μια συμπαθής και παράλληλα ιδιότροπη φυσιογνωμία, τον οποίο είδαμε ως συγκρατούμενο του Αστέρη στις φυλακές.

Ο κατά ονομασία Τόλης στο σίριαλ, αρχικά μας έχει συστηθεί ως λογιστής που κρατούσε τα βιβλία καταστημάτων εστίασης του Ηρακλείου της Κρήτης. Επομένως, σε πρώτη φάση φάνηκε ένας ήπιος χαρακτήρας, λιγάκι ενοχλητικός για τον απορροφημένο στην φρίκη του Αστέρη. Αξίζει εδώ να αναφερθεί πως ο αβάστακτος αυτός πόνος και το βάρος που αισθάνεται ο Σταματάκης, θα μεγενθυθεί όταν πληροφορηθεί τις νέες εξελίξεις για τη ζωή της Αργυρούς (δείτε εδώ που θα βρίσκεται σε λίγο καιρό η αδερφή του Πετρή).

Ο Θάνος Μπίρκος μετά τις πιέσεις, που δέχτηκε από την Ναταλία Γερμανού, αποκάλυψε στους τηλεθεατές πως τελικά ο ήρωας του θα μας εκπλήξει με όσα θα κάνει...λογικά αρνητικά;;

Οι πρώτες πληροφορίες του Θάνου Μπίρκου για το ρόλο του στο Καλύτερα Δε Γίνεται

"Ο χαρακτήρας που υποδύομαι είναι ικανός για όλα"...

Όσο για το πολυπόθητο spoiler;

"Ο Καραπάνος έχει στο κελί του καφετιέρα" δήλωσε ο ηθοποιός!

Θάνος Μπίρκος: Η πρώτη ανάρτηση μετά τη εμφάνισή του στον Σασμό

Ο Θάνος Μπίρκος έκανε την παρθενική του εμφάνιση στον Σασμό αυτή την εβδομάδα. Ο γνωστός ηθοποιός, που υποδύεται τον Τόλη Χρηστάκη, συγκρατούμενο του Αστέρη στις φυλακές. Από την πρώτη του λοιπόν ατάκα, ο ηθοποιός καταχειροκροτήθηκε από το κοινό.

Λίγο μετά το τέλος του επεισοδίου, ο Θάνος Μπίρκος θέλησε να ευχαριστήσει τον κόσμο για τα υπέροχα λόγια του με μία ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

«Σασμός...Το ταξίδι ξεκίνησε ... Σας ευχαριστώ '' ''ολους για τα ωραία λόγια. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον σκηνοθέτη της σειράς @kostas_p_kostopoulos που μου εμπιστεύτηκε τον "Τόλη"...καθώς και την casting director @mirandarostandi για το κάλεσμα σε αυτό το ωραίο ταξίδι..», έγραψε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός στην ανάρτησή του.