Φάρμα: Ποιά παίκτρια αποχώρησε από το παιχνίδι;

Νάιρα vs Ηλιάδη

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Φάρμα: Ποιά παίκτρια αποχώρησε από το παιχνίδι;

Στο χθεσινό επεισόδιο της Φάρμας 13/2 είδαμε τον αγώνα παραμονής στο παιχνίδι του Αντ1 μεταξύ των 2 μονομάχων, της Νάιρας Αλεξοπούλου και της Αγγελικής Ηλιάδη. Ποιά παίκτρια δεν τα κατάφερε και επιστρέφει στο σπίτι της;

Οι δύο τραγουδίστριες μπήκαν σε φάση μονομαχίας στον αχυρώνα, με την Νάιρα να ψηφίζεται από τους συμπαίκτες της και την Ηλιάδη να την υποδείχνει ο αρχηγός αυτής της εβδομάδας, Κουτσαβάκης. Στο σημείο αυτό, με την αναφορά της Αγγελικής δε γίνεται ξεχάσουμε την έντονη κόντρα μεταξύ των δύο παικτών στη φάση, που έπρεπε να υποδειχτεί κάποιος μονομάχος από τον αρχηγό (δείτε την ένταση της Ηλιάδη όταν πήρε την πέτρα-έντονα λόγια).

Όσο για τον αγώνα παραμονής; Η μάχη δόθηκε και εν τέλει η ομάδα αποχαίρετησε την Νάιρα, που δεν κατάφερε να ανταποκριθεί καλύτερα από την Αγγελική Ηλιάδη. Άλλωστε καταλαβαίνουμε όλοι καλά, πως πέραν του αγωνιστικού, η τραγουδίστρια έδωσε και παραπάνω ψυχή μιας και μπήκε για 2η φορά στο παιχνίδι και ήθελε διακαώς να παραμείνει δίπλα στον αγαπημένο της Γρηγόρη!

Η αποχώρηση της Νάιρας Αλεξοπούλου από τη φάρμα

Τι είχε πει ο Κουτσαβάκης πως θα κάνει σε περίπτωση, που αποχωρήσει η Νάιρα απο το παιχνίδι

Πιο συγκεκριμένα, ο ίδιος ανέφερε χαρακτηριστικά προς τους συμπαίκτες του: «στην περίπτωση που κάποιος δεν ψηφίσει εκείνον, όταν θα είμαι αρχηγός μετά γιατί θα πάει αλλού μετά το έργο… Γιατί άμα φύγει η Νάιρα, πάλι εγώ θα είμαι αρχηγός και θα σας γ@μησ@ μετά όλους! Θα τα μ@μησ@ μετά όλα εδώ πέρα».