''Στα κόκκινα'' όλες οι πρωινές εκπομπές λόγω Αγίου Βαλεντίνου - Ειδικά το Happy Day το τερμάτισε

Πάρτε ιδέες για σήμερα!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
''Στα κόκκινα'' όλες οι πρωινές εκπομπές λόγω Αγίου Βαλεντίνου - Ειδικά το Happy Day το τερμάτισε

Ανήμερα Αγίου Βαλεντίνου σήμερα και οι πρωινές εκπομπές φρόντισαν να μην το ξεχάσει κανείς. Το «όλα στα κόκκινα» δεν θα ταίριαζε πότε και πουθενά αλλού περισσότερο από ότι σήμερα 14 Φλεβάρη!

Την Σταματίνα Τσιμτσιλή με ένα εντυπωσιακό κόκκινο φόρεμα είδαμε να εκπλήσσει όλους τους συναδέλφους της στο Happy Day, ενώ και η Ελεονώρα Μελέτη φρόντισε να είναι επίκαιρη στην διαδικτυακή παρουσία της στην εκπομπή (δείτε για ποιό λόγο απουσιάζει από το πάνελ του MEGA Kαλημέρα).

Σε αντίστοιχο «Happy Valentine's» κλίμα είδαμε και τις πολύ πρωινές εκπομπές, όπως στο Κοινωνία ώρα mega με τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο να δίνει δώρο στην Ανθή Βούλγαρη μια κατακόκκινη ανθοδέσμη με τουλίπες πάνω σε ένα τεράστιο κόκκινο χαρτόνι. Τέλος και η εκπομπή Σήμερα με τους Μαρία Αναστασοπούλου, Χριστίνα Σούζη και Δημήτρη Οικονόμου έδωσε ένα γιορτινό κλίμα, ωστόσο με πιο σοβαρό ύφος...θες λόγω ηλικίας...θες λόγω εκπομπής; Πάντως την ημέρα την θυμήθηκαν!

Τα πρωτότυπα πειράγματα ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου από τις πρωινές εκπομπές

Για όσους δεν πρόλαβαν ακόμη και σήμερα να πάρουν δώρο στον Βαλεντίνο τους, ακολουθούν προτάσεις

Έχουμε αρκετές ιδέες ακόμα και για αυτούς που τρέχουν τελευταία στιγμή για τα δώρα τους..1. Μια πολύ καλή λύση είναι αρχικά το πορτοφόλι, μιας και πρόκειται για ένα πολύ προσωπικό δώρο και πολλοί άντρες η αλήθεια είναι πως δεν δίνουν ιδιαίτερη σημασία στην αγορά του πορτοφολιού, για αυτό και εσείς σαν καλές κοπέλες τους θα ήταν ωραίο να τους βρείτε ένα κομψό πορτοφόλι.

2. Φυσικά από την λίστα δεν μπορεί να λείπει το πουκάμισο, μια αρκετά safe αγορά αλλά και πολύ εύκολη, μιας και οι περισσότεροι άντρες αγαπούν τα πουκάμισα.

3. Μπορεί να μην το έχεις σκεφτεί, ωστόσο ιδιαίτερο δώρο αποτελεί και μια ζώνη, καθώς είναι ένα απαραίτητο αξεσουάρ κάθε αντρικής ντουλάπας, κάτι που επίσης οι άντρες δεν συνηθίζουν να ψωνίζουν.

4. Τώρα που μπήκε ο Φεβρουάριος και τα κρύα, θα ήταν ιδανικό να κάνεις δώρο ένα κασκόλ, το οποίο πλέον είναι πολύ της μόδας και δίνει μια πολύ ιδιαίτερη πινελιά στο σύνολο του άντρα.

5. Τέλος, μια αγαπημένη επιλογή είναι φυσικά και τα παπούτσια. Μπορεί να είναι μια πιο απαιτητική αγορά, ωστόσο σίγουρα θα ενθουσιάσουν πολύ τον σύντροφό σου.