Άγιος Παϊσιος: Η συγκλονιστική συνέχεια στο δεύτερο επεισόδιο της Πέμπτης 17/2

Τι θα δούμε στη συνέχεια της σειράς

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Άγιος Παϊσιος: Η συγκλονιστική συνέχεια στο δεύτερο επεισόδιο της Πέμπτης 17/2

Ένας σύγχρονος Άγιος. Μία εμβληματική φυσιογνωμία που φώτισε με τον πνευματικό του λόγο πλήθος ανθρώπων. Η σειρά «Άγιος Παΐσιος - Από τα Φάρασα στον Ουρανό» ξεκίνησε την Πέμπτη 10/2, και ήδη έχει καθηλώσει το κοινό με τις διθυραμβικές ερμηνείες των ηθοποιών αλλά και την συγκίνηση που προκαλούν σχεδόν όλες οι σκηνές. Η τηλεθέαση το βράδυ της πρεμιέρας ξεπέρασε κάθε προσδοκία καθώς σημείωσε ρεκόρ.

Την Πέμπτη 17 Φεβρουαρίου στις 22:30, στο MEGA λοιπόν έρχεται το 2ο επεισόδιο της ιστορικής-βιογραφικής σειράς, με την εγκατάσταση των Ελλήνων της Καππαδοκίας στην Ελλάδα, τις δυσκολίες που αντιμετώπισαν και τον εμψυχωτικό ρόλο του Γέροντα Αρσενίου.

Τι θα δούμε στο νέο επεισόδιο του Άγιου Παΐσιου

Οι ξεριζωμένοι από την Καππαδοκία γιορτάζουν την Κοίμηση της Θεοτόκου μακριά από το χωριό τους, με μια υπαίθρια λειτουργία. Φτάνουν στον Πειραιά στις 14 Σεπτεμβρίου, περιμένοντας να βρουν τη μάνα Ελλάδα που θα τους αγκαλιάσει, συναντούν όμως πάρα πολλές δυσκολίες και προβλήματα. Ο πατέρας του μικρού Αρσενίου, που είναι ο πρόεδρος της κοινότητας, προσπαθεί με την καθοδήγηση του γέροντα Αρσενίου να κρατάει ισορροπίες και να λύνει τα προβλήματα. Ο Γέροντας Αρσένιος προλέγει ότι θα πάνε σε ένα νησί και ότι αυτός θα «κοιμηθεί» εκεί σε σαράντα μέρες. Την επόμενη μέρα τους στέλνουν στην Κέρκυρα. Εκεί μένουν προσωρινά στο κάστρο της πόλης.

«Οργίασε» το Twitter με την πρεμιέρα

Κονφούζιο προκλήθηκε με την πρεμιέρα της νέας - ιστορικής, βιογραφικής σειράς του Mega, «Άγιος Παΐσιος», η οποία έκανε τους ιθύνοντες του καναλιού να μην μπορούν να πιστέψουν στα μάτια τους με τα νούμερα τηλεθέασης που σημείωσε. Οι χρήστες του Twitter, για άλλη μια φορά, κάνοντας το καθήκον τους, σχολίασαν τους πρωταγωνιστές και την υπόθεση της σειράς, με το #AgiosPaisios να σκαρφαλώνει στην κορυφή των trends από τα πρώτα κιόλας λεπτά της έναρξης.

Εμείς συγκεντρώσαμε μερικά από τα Tweets που έκαναν οι χρήστες της πλατφόρμας και σας τα παρουσιάζουμε.