Η Γη της Ελιάς: Πυροβολούν τον Κουράκο στο στήθος - Τραγωδία για την Ιουλία

Οι σημερινές 15/2 εξελίξεις της σειρά του MEGA

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η Γη της Ελιάς: Πυροβολούν τον Κουράκο στο στήθος - Τραγωδία για την Ιουλία

Σοκαριστικό είναι το σημερινό επεισόδιο της σειράς Γη της Ελιάς, καθώς θα δούμε μια τραγωδία να βρίσκει την Ιουλία μετά το γάμο της με τον Κουράκο. Ο αστυνομικός θα δεχτεί σφαίρα στο στήθος και θα οδηγηθεί σε άσχημη κατάσταση στο νοσοκομείο.

Οι εξελίξεις της σειράς του MEGA, Γη της Ελιάς

Επεισόδιο 148

Ο Αλέξης μιλά στη Μαργαρίτα για το περιστατικό με τους δυο τύπους που τον απείλησαν προκειμένου να τους πει πού βρίσκεται ο Θεοδόσης. Εκείνη τρομοκρατείται, ενώ ακόμα δεν ξέρει τι περιμένει και την ίδια. Στο μεταξύ, ο ένας μετά τον άλλον, διάφοροι άνθρωποι της ζητούν να τους αποζημιώσει για τις εκκρεμότητες που άφησε πίσω του ο Θεοδόσης.

Η Μαργαρίτα, πελαγωμένη, αναγκάζεται να ζητήσει τη νομική συμβουλή του Λυκούργου. Ο Κουράκος καλεί τον Ανέστη στο Τμήμα και του κάνει ερωτήσεις για τη ληστεία, αλλά τα στοιχεία εναντίον του δεν επαρκούν και αναγκάζεται να τον αφήσει ελεύθερο. Ο Ανέστης, όμως, δεν έχει πει την τελευταία του κουβέντα.

Ολοκληρώνει το σχέδιό του και εκτελεί τον ύποπτο έξω από το Αστυνομικό Τμήμα. Ο Κουράκος επεμβαίνει και τρώει μια σφαίρα στο στήθος. Οδηγείται στο νοσοκομείο και τον βάζουν στο χειρουργείο, ενώ όλοι αγωνιούν για τη ζωή του και η Ιουλία καταρρέει.

Η Χάιδω κάνει άλλη μια προσπάθεια να προσεγγίσει τον Στάθη και να τον πείσει να δεχθούν τη Βασιλική, αλλά οι Καπερνάροι εξακολουθούν να κρατούν πολύ σκληρή στάση.

Μπαίνει νέο πρόσωπο στη σειρά

Νέο πρόσωπο εισέρχεται στην καθημερινή σειρά του Mega και θα φέρει τα πάνω κάτω στο σπίτι των Καπερνάρων γενικότερα και στον Στάθη ειδικότερα. Η Χρύσα Παππά “εισβάλλει” στη σειρά, και θα υποδυθεί την Εύα Δήμα μια μυστηριώδη γυναίκα που θα κάνει “άνω κάτω” με την είσοδό της τη ζωή του Στάθη.

Η Εύα Δήμα θα βρεθεί στη Μάνη, καθώς κληρονομεί μαζί με τον αδελφό της κτήματα από τη Μανιάτισσα γιαγιά τους και έτσι θα αρχίσει να εκτυλίσσεται και η δική της ιστορία στη σειρά. Την ηθοποιό την έχουμε ξαναδεί σε σειρά του Ανδρέα Γεωργίου, στο "Τατουάζ" πιο συγκεκριμένα, καθώς είναι γνωστό πως είναι καλοί συνεργάτες και διατηρούν άψογες σχέσεις.

Η Χρύσα Παππά λοιπόν βρίσκεται στη Μάνη και έχει ήδη ξεκινήσει γυρίσματα μαζί με τον Πασχάλη Τσαρούχα, ο οποίος υποδύεται τον Στάθη στη σειρά, και το γεγονός γνωστοποίησαν μέσω των social media με βίντεο στους λογαριασμούς της σειράς.

Η Χρύσα Παππά στα γυρίσματα της