Elif: «Αυτή τη φορά τελείωσε» - Οριστικός χωρισμός για την Ζουλιντέ και τον Σαφάκ

Όλα όσα θα δούμε σήμερα (15/2)

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Elif: «Αυτή τη φορά τελείωσε» - Οριστικός χωρισμός για την Ζουλιντέ και τον Σαφάκ

Ραγδαίες αναμένεται να είναι οι εξελίξεις στο σημερινό (15/2) επεισόδιο της επιτυχημένης καθημερινής σειράς του Star, Εlif (δείτε εδώ τι τηλεθέαση σημείωσε χθες 14/2), μιας και ο Σαφάκ τελειώνει οριστικά την ιστορία του με την Ζουλιντέ.

Τι θα δούμε σήμερα στην Elif (15/2) - Επεισόδιο 1031

Η Μπιρτσέ μαθαίνει πως ο Ακίν ήταν αυτός, που της έστελνε τα δώρα. Η Μπιρτσέ θυμώνει επειδή έκανε κάτι τέτοιο πίσω από την πλάτη της και του παίζει ένα παιχνίδι. Του λέει πως έμαθε ποιος της έστελνε τα δώρα και πως είναι ο Σινάν, το αγόρι με το οποίο ήταν ερωτευμένη στο πανεπιστήμιο. Ο Ακίν γίνεται έξαλλος όταν το ακούει αυτός.

Ο Κερέμ χαίρεται να δουλεύει μαζί με την Ασλί και θέλει να είναι πάντα μαζί της. Η Χουμεϊρά θέλει και εκείνη να δουλέψει μαζί με την Ασλί και ο Κερέμ σκέφτεται τρόπους ώστε αυτό να γίνει πραγματικότητα.

Η Παρλά συναντάει την Κιγιμέτ και της λέει πως θέλει να επιστρέψει στην έπαυλη αλλά φοβάται γιατί η Ματσιντέ δεν θα θέλει να της μιλήσει ξανά. Η Κιγιμέτ καταστρώνει τα σχέδιά της και η Παρλά τηλεφωνεί στη Ματσιντέ και της ζητάει να συναντηθούν. Η Ματσιντέ δέχεται. Η Παρλά προσπαθεί να της εξηγήσει γιατί έκανε ό,τι έκανε. Ενώ μιλάνε, η Κιγιμέτ τις παρακολουθεί κρυφά από το παράθυρο.

Η Αλέβ φοράει το δαχτυλίδι, που ο Σαφάκ αγόρασε για τη Ζουλιντέ, και πηγαίνει στο μαγαζί της κοπέλας για να την κάνει να θυμώσει. Την ίδια ώρα όμως ο Σαφάκ αναζητά το δαχτυλίδι στο σπίτι. Η Αλέβ το βάζει κρυφά στη θέση του. Όταν ο Σαφάκ το βρίσκει, ζητάει από τη Ζουλιντέ να συναντηθούν και εκείνη δέχεται…

Τι θα δούμε αύριο (16/2) - Επεισόδιο 1032

Ο Σαφάκ, αυτή τη φορά είναι αποφασισμένος και αισιόδοξος πως όλα θα πάνε καλά καθώς πρόκειται να κάνει πρόταση γάμου στη Ζουλιντέ. Δεν έχει ιδέα όμως για το σχέδιο, που έχουν καταστρώσει η μητέρα του και η Αλέβ. Δυστυχώς το σχέδιο των δύο γυναικών, καταστρέφει την ευτυχία δύο ερωτευμένων.

Δύο άλλοι ερωτευμένοι όμως, η Μπιρτσέ και ο Ακίν φαίνεται πως έχουν την ευκαιρία να έρθουν πιο κοντά στην ευτυχία.

Στην έπαυλη φτάνει η Παρλά με τη Ματσιντέ και η κοπέλα ζητάει από όλους συγνώμη. Η Ματσιντέ προσπαθεί να πείσει τα παιδιά της να αποδεχθούν την απολογία της Παρλά.

Ο Κερέμ όμως δεν είναι όπως παλιά και τώρα θέλει δικαιοσύνη. Ο Μαχίρ στέκεται στο πλευρό του Κερέμ και ακούει τα προβλήματά του και αρχίζει να αμφισβητεί το μίσος της μητέρας του για τους συγγενείς τους…