MasterChef 6 Highlights (15/2): Η διπλή αποχώρηση που τάραξε το σπίτι

Όλα όσα είδαμε στο χθεσινό επεισόδιο

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
MasterChef 6 Highlights (15/2): Η διπλή αποχώρηση που τάραξε το σπίτι

Ακόμα ένα επεισόδιο του MasterChef 6 ολοκληρώθηκε το βράδυ της Τρίτης (15/2) και εμείς σας έχουμε συγκεντρώσει όλα τα highlights του. Από τον πρώτο νικητή του τεστ δημιουργικότητας, στη διπλή αποχώρηση που ήρθε να αλλάξει τις ισορροπίες στο σπίτι.

Τι είδαμε χθες (15/2) στο MasterChef 6

Αυτός είναι ο νικητής του πρώτου τεστ δημιουργικότητας

Το MasterChef 6 έχει ξεκινήσει αρκετά δυναμικά με τους 24 επίδοξους σεφ να διαγωνίζονται για το ποιος θα επικρατήσει. Στο χθεσινό 15/2 επεισόδιο του ριάλιτι μαγειρικής μετά το πρώτο MysteryBox - Δείτε εδώ ποιος ήταν ο νικητής της πρώτης δοκιμασίας για φέτος - να διαδέχεται το γνωστό και αγαπημένο τέστ δημιουργικότητας.

Το ζητούμενο ήθελε τους παίκτες να βρίσκουν τρεις διαφορετικές εκδοχές, για να μαγειρέψουν τόνο. Τα πιάτα που ξεχώρισαν όπως άλλωστε είθισται ήταν τρία. Ο λόγος για το πιάτο της Καλλιόπης, του Τζόναθαν και του Γρηγόρη, με το νικητήριο να είναι τελικά αυτό του τελευταίου παίκτη. Ο νικητής, μάλιστα, όπως ανακοίνωσαν οι κριτές θα έχει ορισμένα πλεονεκτήματα τα οποία δεν έχουν ακόμα γίνει γνωστά.

Από το τεστ δημιουργικότητας προέκυψαν πέρα από τα πιο δυνατά και τα πιο αδύναμα πιάτα. Οι παίκτες που δεν είχαν και τις καλύτερες προσπάθειες, δηλαδή ο Γιώργος Μελανδίνος, ο Νίκος Μπέρκας και ο Βασίλης Βαλέχας θα αγωνιστούν στην κουζίνα του MasterChef για την παραμονή τους στο παιχνίδι.

''Σκάλωσε'' ο Κουτσόπουλος με το αντικείμενο που εμφάνισε παίκτης - «Τι είναι αυτό...»

Από το τεστ δημιουργικότητας που είδαμε στο χθεσινό 15/2 επεισόδιο του MasterChef 6, προέκυψαν οι τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση. Οι κριτές βρέθηκαν μπροστά στους παίκτες για την σημαντική στιγμή της απόφασης και της δοκιμής των πιάτων των επίδοξων σεφ.

Τα λιγότερο καλά σχόλια άκουσαν ο Γιώργος, ο Βασίλης και ο Νίκος, οι οποίοι διαγωνίστηκαν και ανταγωνίστηκαν για την παραμονή τους στο σπίτι του ριάλιτι μαγειρικής. Στην δοκιμασία, όπως, μάλιστα, γνωρίζουμε από πέρσι, οι κριτές παρουσιάζουν το πιάτο το οποίο είναι προς αντιγραφή και οι παίκτες πρέπει να φέρουν εις πέρας την άψογη εκτέλεση του.

Τη στιγμή που οι παίκτες πλησίασαν για να δοκιμάσουν το πιάτο και να πάρουν μια γεύση από αυτό που πρέπει να προετοιμάσουν στην πολύ σημαντική μάχη, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος δεν μπόρεσε να μην παρατηρήσει μια σημαντική λεπτομέρεια πάνω στον Γιώργο. Ο λόγος για ένα στυλό μονόκερο, ο οποίος ανήκει στην συμπαίκτρια του Πόπη και το οποίο της ζήτησε καθώς του άρεσε.

«Τι είναι αυτό Γιώργο;» ρώτησε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος.

«Είναι της Πόπης. Έχω έναν μονόκερο στην τσέπη, είναι μονόκερος στυλό. Μου το έδωσε η Πόπη για να κρατάω τις σημειώσεις. Είναι το αγαπημένο μου στυλό. Μου αρέσουν οι μονόκεροι», απάντησε ο Γιώργος γελώντας στον κριτή.

Αυτός είναι ο πρώτος παίκτης που αποχωρεί από το ριάλιτι μαγειρικής

Στο χθεσινό 15/2 επεισόδιο του MasterChef 6 εκτός από το πρώτο τεστ δημιουργικότητας για φέτος, είδαμε και την πρώτη αποχώρηση. Οι τρεις παίκτες που βρέθηκαν ενώπιον των κριτών ήταν ο Γιώργος, ο Βασίλης και ο Νίκος, οι οποίοι κλήθηκαν να αντιγράψουν ένα πιάτο ριγκατόνι με πεσκανδρίτσα και ρέβα, πιάτο του συνεργάτη της εκπομπής Νίκου Θωμά.

Ο παίκτης που άκουσε τα καλύτερα σχόλια ήταν ο Γιώργος, ο οποίος όπως φάνηκε πήρε αρκετή τύχη από τον μονόκερο που κουβάλησε στο πλατό και έτσι επέστρεψε γρήγορα πίσω στο σπίτι. Η απόφαση των κριτών ήταν ανάμεσα στους εναπομείναντες παίκτες, με αυτόν που αποχωρεί να είναι ο Νίκος, επιβεβαιώνοντας το spoil που σας είχαμε μεταφέρει.

Μεγάλη ανατροπή - Ο πρώτος παίκτης που αποχώρησε οικειοθελώς

Μια μεγάλη ανατροπή επιφύλασσε το χθεσινό 15/2 επεισόδιο του MasterChef 6, καθώς παρακολουθήσαμε την αποχώρηση του Νίκου Μπέρκα από την διαδικασία της κρίσης που βρέθηκε μαζί με δύο ακόμα παίκτες, ωστόσο όταν όλοι οι παίκτες επέστρεψαν στο σπίτι, ο Στάθης Ταπράντζης έκανε μια ανακοίνωση στους συμπαίκτες του, αφήνοντάς τους όλους άναυδους.

Όπως είπε ο ίδιος αποφάσισε να αποχωρήσει από το παιχνίδι για προσωπικούς λόγους ενώ όταν ρωτήθηκε από τους συμπαίκτες του δεν θέλησε να προσθέσει τίποτα παραπάνω. Ο Στάθης αποχαιρέτησε τους συμπαίκτες του αλλά και το σπίτι του MasterChef λίγη ώρα μετά...

«Παιδιά έχω δηλώσει οικειοθελή αποχώρηση για προσωπικούς λόγους. Θα μαζέψω τα πράγματα και θα έρθω να σας χαιρετήσω. Καλά να περνάτε και προσοχή στο στόχο. Το σκεφτόμουν από χθες και πήρα την απόφαση να επιστρέψω στο παιδί και στη γυναίκα μου. Το σκέφτηκα καλά, τα ζύγισα κι ο δρόμος με οδηγούσε προς τα εκεί», είπε χαρακτηριστικά ο Στάθης Ταπράντζης.