MasterChef 6 - Παναγιώτης Κουμουνδούρος: Ο ''δίδυμος'' αδερφός του Άκη Πετρετζίκη από την Μάνη

Όλα όσα θα ήθελες να γνωρίζεις

Αναστασία Χήρα
Youweekly Editor
MasterChef 6 - Παναγιώτης Κουμουνδούρος: Ο ''δίδυμος'' αδερφός του Άκη Πετρετζίκη από την Μάνη

Ο Παναγιώτης Κουμουνδούρος έγινε γνωστός από τις auditions του MasterChef 6 ως ο ''δίδυμος'' αδερφός του Άκη Πετρετζίκη, που σόκαρε με την ομοιότητά του ακόμα και την Ελένη Μενεγάκη. Ο παίκτης έρχεται από την όμορφη Μάνη με ένα όνειρο, την ελπίδα να καταφέρει να ανοίξει το δικό του εστιατόριο και γιατί όχι με τον τίτλο του νικητή.

Το βιογραφικό του Παναγιώτη Κουμουνδούρου στο MasterChef 6

  • Ο Παναγιώτης δηλώνει πως αν και συνήθως έχει μεγάλη αγωνία και άγχος σε νέες καταστάσεις, η είσοδός του στον διαγωνισμό θα είναι μια μεγάλη και πολύ χρήσιμη εμπειρία.
  • Είναι 28 ετών και κατάγεται από τη Μάνη.
  • Στον ελεύθερο του χρόνο κάνει cross-fit. Ελπίζει κάποτε να ανοίξει το δικό του εστιατόριο.
  • Υποστηρίζει πως θα προσπαθήσει να είναι όσο το δυνατόν πιο ήρεμος στις μεγάλες μαγειρικές προκλήσεις παραμένοντας ταπεινός, ψύχραιμος και προσηλωμένος στον στόχο του.

Το τρέιλερ του αποψινού 18/2 επεισοδίου του MasterChef 6

Τη δεύτερη αποχώρηση, μετά την επιστροφή του Νίκου Μπέρκα, για το φετινό MasterChef 6, θα παρακολουθήσουμε απόψε 18/2, καθώς η πιο δύσκολη, μέρα της εβδομάδας έφτασε και φέτος. Πιο συγκεκριμένα, τα μέλη της κόκκινης ομάδας, καλούνται να υποδείξουν τα δύο άτομα, που θεωρούν ότι απέδωσαν λιγότερο στην ομαδική δοκιμασία και για αυτό το λόγο έχασαν.

Νίκος Παπαϊωάννου και Παναγιώτης Κουμουνδούρος δεν μπορούν να ψηφιστούν, καθώς φορούν τη λευκή ποδιά της ασυλίας, ενώ ο Γρηγόρης Γιαννόπουλος, έχει ήδη υποδείξει τον εαυτό του ως υποψήφιο, αναλαμβάνοντας ως αρχηγός τις ευθύνες για την ήττα της ομάδας του.

Η ψηφοφορία και η απόδοση ευθυνών θα γίνει μέσα σε ένα έντονο κλίμα, καθώς άλλοι θα αναλάβουν τις ευθύνες τους και θα δεχθούν την κρίση, ενώ άλλοι θα επιλέξουν να μη μιλήσουν για να μην προκληθεί περισσότερη ένταση.