Ελλάδα έχεις ταλέντο: «Κατασκιάχτηκα» - Έπαθαν σοκ οι κριτές με το act του

Σίγουρα δεν το περίμεναν αυτό

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Ελλάδα έχεις ταλέντο: «Κατασκιάχτηκα» - Έπαθαν σοκ οι κριτές με το act του

Ένα αρκετά "φρικιαστικό" act παρακολουθήσαμε στο αποψινό 19/2 επεισόδιο του «Ελλάδα έχεις ταλέντο», με τους τέσσερις κριτές να παθαίνουν κυριολεκτικά σοκ.

Συγκεκριμένα, ο διαγωνιζόμενος πετάχτηκε με πρόσωπο σκελετού μέσα από ένα ξύλινο κουτί, έχοντας φυσικά ως υπόκρουση μια μουσική βγαλμένη από θρίλερ. Ο ίδιος δεν συστήθηκε με το όνομά του και παρουσίασε ένα πολύ ανατριχιαστικό act ευλυγισίας.

Οι κριτές πολλές φορές έκλεισαν τα μάτια τους καθώς δεν μπορούσαν να αντικρίσουν το θέαμα και μάλιστα έριξαν «Χ», ενώ άναυδοι έμειναν και στο προηγούμενο επεισόδιο με έναν διαγωνιζόμενο που έμεινε γυμνός πάνω στην σκηνή.

«Κατασκιάχτηκα και δεν θέλω να ξανασκιαχτώ, αν ξανάερθει» είπε χαρακτηριστικά ο Τάκης Ζαχαράτος.

Το act που σόκαρε τους κριτές του Ελλάδα έχεις ταλέντο

Το Golden Buzzer της Κρυσταλλίας είναι ανιψιά πασίγνωστης τραγουδίστριας

Στο προηγούμενο 29/1 επεισόδιο του Ελλάδα Έχεις Ταλέντο ανέβηκε στη σκηνή η 14χρονη Ευφραιμία, η οποία δεν έχει κάνει ποτέ μαθήματα φωνητικής και όμως το όνειρο της είναι να γίνει τραγουδίστρια. Η Ευφραιμία Χαλιλοπούλου ερμηνεύοντας μια μπαλάντα της Mariah Carey, προσπάθησε να πείσει τους κριτές ότι στο μέλλον η σκηνή θα της ανήκει.

Και τα κατάφερε αφού η Κρυσταλλία πάτησε το golden buzzer της λίγο μετά την συγκλονιστική ερμηνεία της. Υπενθυμίζουμε ότι η 14χρονη Ευφραιμία είναι το τρίτο και προτελευταίο golden buzzer.

Το νεαρό κορίτσι εμφανίστηκε μπροστά στους κριτές και αποκάλυψε πως πήρε το ταλέντο από την θεία της που δεν άλλη από την Ειρήνη Μερκούρη, ενώ παράλληλα μίλησε για την τσιγγάνικη καταγωγή της.