MasterChef 6 - Ελπίδα Μορφούλη: Η πρώην παίκτρια του Hell's Kitchens που ζει μόνιμα στο Λονδίνο

Όλα όσα θα ήθελες να γνωρίζεις

Αναστασία Χήρα
Youweekly Editor
MasterChef 6 - Ελπίδα Μορφούλη: Η πρώην παίκτρια του Hell's Kitchens που ζει μόνιμα στο Λονδίνο

Την Ελπίδα Μορφούλη την γνωρίσαμε στον φετινό κύκλο του MasterChef 6, όμως δεν είναι η πρώτη φορά που την βλέπουμε στις οθόνες μας. Λίγο πριν το σημερινό 21/2 επεισόδιο του ριάλιτι μαγειρικής για το οποίο ανακοινώθηκε μια έκτακτη είδηση, ερχόμαστε να σας παρουσιάσουμε το γεμάτο βιογραφικό της παίκτριας του παιχνιδιού που ζει τα τελευταία χρόνια στο Λονδίνο, αλλά ήρθε στην Ελλάδα για να κάνει το όνειρό της πραγματικότητα.

Η Ελπίδα Μορφούλη στο MasterChef 6

  • Η Ελπίδα είναι 36 ετών.
  • Κατάγεται από τον Πολύγυρο Χαλκιδικής.
  • Τα τελευταία 13 χρόνια ζει και εργάζεται στο Λονδίνο.
  • Προβλήματα υγείας την απομάκρυναν από τις κουζίνες.
  • To 2018 συμμετείχε στο Hell’s Kitchen του ΑΝΤ1.
  • Εκεί ήταν συμπαίκτρια με τον νικητή του ριάλιτι και μετέπειτα σύζυγό της, Ραφαήλ Τσακίρη.
  • Με τη συμμετοχή της στο MasterChef, όπως υποστηρίζει, θέλει να αποδείξει στον εαυτό της αλλά και στον σύζυγο της πως είναι έτοιμη να επιστρέψει δυναμικά στην ενεργό δράση, επιστρέφοντας στο σπίτι με το τρόπαιο και το χρηματικό έπαθλο του MasterChef 2022.

Τι είδαμε στο προηγούμενο επεισόδιο του MasterChef 6

Ακόμα ένα επεισόδιο του MasterChef 6 ολοκληρώθηκε το βράδυ της Παρασκευής (18/2) και εμείς σας έχουμε συγκεντρώσει όλα τα highlights του. Από το ξέσπασμα του Γρηγόρη για τη διαδικασία αποχώρησης, στον παίκτη που έφυγε οριστικά από το παιχνίδι.

Ξέσπασε ο Γρηγόρης Γιαννόπουλος - «Ούτε ένα ευχαριστώ δεν άκουσα»

Άλλο ένα επεισόδιο του MasterChef 6 ξεκίνησε μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του STAR. Όπως είναι λογικό οι εξελίξεις δεν έχουν τέλος καθώς ο ανταγωνισμός ανάμεσα στους διαγωνιζόμενους έχει ανάψει "κόκκινο".

Όπως παρακολουθήσαμε πριν από λίγο, η κόκκινη ομάδα εφόσον έχασε εχθές την ομαδική δοκιμασία έπρεπε να ψηφίσουν τους υποψήφιους προς αποχώρηση.

Ωστόσο, ο Γρηγόρης Γιαννόπουλος κατάφερε να βγει για άλλη μια φορά στο προσκήνιο καθώς ξέσπασε φανερά με τους συμπαίκτες του. Τι συνέβη άραγε;

Oι τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση

Στο 18/02 επεισόδιο του MasterChef 6 είδαμε τον Γρηγόρη Γιαννόπουλο να είναι εξοργισμένος με την στάση των συμπαικτών στου από την κόκκινη ομάδα καθώς δεν περίμενε πως οι αντίπαλοί τους θα μάθαιναν τόσα πολλά "μυστικά" για εκείνους.

Ωστόσο, οι εξελίξεις δεν έχουν σταματημό καθώς ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση είναι ο Γρηγόρης Γιαννόπουλος ενώ λίγο αργότερα ανακοινώθηκε ο Βασίλης Βαλέχας και ο Χριστόφορος Κατσιάνας.

Να τονίσουμε πως , ο Νίκος Παπαϊωάννου και ο Παναγιώτης Κουμουνδούρος δεν μπορούν να ψηφιστούν, αφού φορούν τη λευκή ποδιά της ασυλίας.

H απαιτητική δοκιμασία αποχώρησης άγχωσε τους παίκτες

Όπως φαίνεται το φετινό MasterChef 6 έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον των τηλεθεατών για άλλη μια χρονιά καθώς οι φετινοί διαγωνιζόμενοι έχουν αρκετό ενδιαφέρον αλλά και ταλέντο μιας και έχουν έρθει πιο αποφασισμένοι από ποτέ προκειμένου να φτάσουν στον τελικό τους στόχο όπου είναι το πολυπόθητο έπαθλο.

Έτσι, μετά από την ανακοίνωση των παικτών όπου έπρεπε να μπουν στην κουζίνα για να δούμε ποιος θα αποχωρήσει, η αποψινή δοκιμασία είχε να κάνει με πιστή αντιγραφή πιάτου, κάτι που φάνηκε να δυσκολεύει αρκετά τους διαγωνιζόμενους.

Πιο συγκεκριμένα, η καλεσμένη ήταν η Εβίτα Παπαχαραλάμπου, η γνωστή baker, με πολυετή εμπειρία στον χώρο της ζαχαροπλαστικής. Από την άλλοι οι διαγωνιζόμενοι αγχώθηκαν αρκετά να το φτιάξουν όλο αυτό, μιας και ήταν πολύ δύσκολο.

Ο παίκτης που αποχώρησε

Ο παίκτης που τελικά άφησε πίσω του τον διαγωνισμό δεν ήταν άλλος από τον Χριστόφορο, ο οποίος δεν τα κατάφερε και πολύ καλά με το γλυκό.

Μάλιστα οι συμπαίκτες του συγκινήθηκαν πολύ γιατί ήταν πάντα με το χαμόγελο ενώ ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος τόνισε πως ήταν η πιο έντονη δεύτερη αποχώρηση σε όλα τα MasterChef μέχρι σήμερα.