Άγριες Μέλισσες: Αυτό θα είναι το εφιαλτικό τέλος της Μυρσίνης

Αποκλειστικό!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Άγριες Μέλισσες: Αυτό θα είναι το εφιαλτικό τέλος της Μυρσίνης

Η Γιάννα Παπανικολάου με ρεπορτάζ της στο περιοδικό TVSirial που κυκλοφόρησε την Πέμπτη 17/2, σε όλα τα περίπτερα περιγράφει αποκλειστικά τι θα συμβεί στους χαρακτήρες της σειράς Άγριες Μέλισσες και συγκεκριμένα πώς θα εξελιχθούν οι ζωές των γυναικών του πιο διάσημου χωριού της Ελλάδας.

Το τέλος της Μυρσίνης στις Άγριες Μέλισσες

Και ενώ η μεγαλύτερη εχθρός της αναμένεται να έχει ένα λυτρωτικό τέλος (δείτε εδώ πώς θα τελειώσει η ιστορία της Ελένης), τιμωρία θα περιμένει τη Μυρσίνη στο φινάλε της σειράς και μάλιστα όχι φυλακή, όπως νομίζετε οι περισσότεροι.

Η αδίστακτη γυναίκα θα κλειστεί σε ψυχιατρική κλινική, μιας και θα έχει χάσει πλέον τα πάντα, άντρα, παιδιά, οικογένεια και αξιοπρέπεια, καθώς οι εμμονές της θα την οδηγήσουν σε σκοτεινά μονοπάτια, χωρίς επιστροφή.

Άγριες Μέλισσες τέλος Μυρσίνης

Τι θα δούμε σήμερα (21/2) στις Άγριες Μέλισσες

Ραγδαίες αναμένεται να είναι οι εξελίξεις στα επεισόδια και αυτής της εβδομάδας, στην επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1, Άγριες Μέλισσες, και περιμένουμε με αγωνία τι θα συμβεί και πάλι στο Διαφάνι και στους αγαπημένους ήρωες. Οι αδερφές Σταμίρη, (δείτε εδώ το λυτρωτικό τέλος της Ασημίνας) προσπαθούν να βρούν μια κοινή γραμμή με τη μέλλουσα σύζυγο του Νικηφόρου ενώ η Ελένη βρίσκεται σε σύγχυση καθώς το μυστικό της κινδυνεύει να αποκαλυφθεί.

Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου – Επεισόδιο 69

Η Ασημίνα και η Δρόσω προσπαθούν να έρθουν σε συνεννόηση με τη Ρένα και τον Νικηφόρο, για το καλό του Σέργιου. Ο Ζάχος στριμώχνει τον Ακύλα, ζητώντας οικονομικό έλεγχο, ενώ ο Ξανθός προσπαθεί να λύσει το πρόβλημα.

Ο Τόλλιας έρχεται αντιμέτωπος με την αλήθεια για τον γιο του, ενώ ο Μελέτης δέχεται να δοκιμάσει για Άβαντα τον Άγγελο, που τον περιμένει μια δυσάρεστη έκπληξη. Ο δικηγόρος Φραγκούδης προτείνει στην Ελένη και στους υπόλοιπους μια πιο επιθετική τακτική για να γλιτώσουν το χωριό τους.

Ο Δούκας προσπαθεί να πείσει τον Θανόπουλο για την αθωότητά του, ενώ η Αντιγόνη αρχίζει να τον υποψιάζεται. Το μυστικό της Ελένης κινδυνεύει να αποκαλυφθεί.