«Ψέματα»: Η νέα σειρά που έρχεται στον Alpha - Η υπόθεση και το λαμπερό καστ

Δείτε το teaser για πρώτη φορά

Αναστασία Χήρα
Youweekly Editor
«Ψέματα»: Η νέα σειρά που έρχεται στον Alpha - Η υπόθεση και το λαμπερό καστ

Μετά την «στΟργή» που έρχεται στον ΣΚΑΙ, μια σειρά - απάντηση ετοιμάζει ο Alpha, με τίτλο «Ψέματα». Όπως φαίνεται όλα τα κανάλια δίνουν αρκετή βάση στην μυθοπλασία, πλέον, καθώς το τηλεοπτικό κοινό φαίνεται να έχει κουραστεί με τα ριάλιτι και αναζητούν το κάτι διαφορετικό.

Η εκπομπή Super Κατερίνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ έρχεται να δώσει όλες τις αποκλειστικές λεπτομέρειες για την νέα σειρά, όπως την υπόθεση αλλά και το cast που θα την πλαισιώσει.

Η υπόθεση της νέας σειρά του ALPHA, Ψέματα

«Πρόκειται για θρίλερ μυστηρίου με κεντρικό θέμα την έμφυλη βία. Είναι ένα ζευγάρι που γνωρίζονται, ερωτεύονται και ξαφνικά οι σχέσεις αυτών των ανθρώπων δεν είναι ακριβώς όπως φαίνονται», είπε χαρακτηριστικά στο ρεπορτάζ του ο Γρηγόρης Μελάς και πρόσθεσε:

«Το σενάριο είναι του Νίκου Μίχα και στους πρωταγωνιστικούς ρόλους θα δούμε τον Χρήστο Λούλη, τη Ζέτα Δούκα και τον Ιωάννη Παπαζήση αλλά και η Αλεξάνδρα Αϊδίνη, η ηθοποιός που γνωρίσαμε από ''Το λιβάδι που δακρύζει'' του Θόδωρου Αγγελόπουλου, ενώ στην τηλεόραση την έχουμε δει στο ''Ου φονεύεσεις'' ».

Η σειρά πρόκειται να βγει στον αέρα λίγο μετά το Πάσχα, σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ.

Λίγα λόγια για τον Χρήστο Λούλη

  • Ο Χρήστος Λούλης (Αθήνα, 10 Απριλίου 1976) είναι Έλληνας ηθοποιός.
  • Φοίτησε στο Πανεπιστήμιο Πειραιά στο τμήμα οικονομικής επιστήμης, αλλά εγκατέλειψε τη σχολή για να σπουδάσει υποκριτική στο Ελληνικό Θέατρο Τεχνών στα 20 του, απ' όπου αποφοίτησε το 1999.
  • Έχει συμμετάσχει σε αρκετές παραστάσεις του Εθνικού Θεάτρου, κινηματογραφικές ταινίες και τηλεοπτικές σειρές.
  • Με την ομάδα του Εθνικού Θεάτρου συμμετείχε το 2006 σε περιοδεία στη Νέα Υόρκη για το θεατρικό έργο Οι Πέρσες του Αισχύλου, ενώ το 2012 συμμετείχε, πάλι με το Εθνικό Θέατρο, στο Φεστιβάλ Σαίξπηρ, που διοργάνωσε το Γκλομπ Θίατερ στο πλαίσιο της Πολιτιστικής Ολυμπιάδας.
  • Το 2003 τιμήθηκε με το βραβείο Χορν. Το 2008 τιμήθηκε με το Βραβείο Β΄ ανδρικού ρόλου για την ερμηνεία του στην ταινία Οι σκλάβοι στα δεσμά τους στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης.
  • Το 2004 συμμετείχε ως "Έρωτάς" στην έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων της Αθήνας.
  • Το 2019 υποδύθηκε τον Γιάνη Βαρουφάκη στην ταινία του Κώστα Γαβρά Ενήλικοι στην Αίθουσα.
  • Τον Μάιο του 2020 πρωταγωνίστησε σε διαφημιστικό σποτ της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας για την αντιμετώπιση της COVID-19. Το σποτ και η ερμηνεία του Λούλη επικρίθηκαν για σεξισμό με αποτέλεσμα το σποτ να αποσυρθεί.
  • Το 2021 έπαιξε στην ταινία Ο άνθρωπος του Θεού.
  • Κατοικεί στην Αθήνα. Είναι νυμφευμένος με την Ελληνοκύπρια ηθοποιό Έμιλυ Κολιανδρή από τις 29 Σεπτεμβρίου 2008 και έχουν αποκτήσει δύο παιδιά, τον Αλέξανδρο και τη Σμαράγδα.